Billiga hotell i Opononi - 57 att välja från

Hotell från 816 kr

Kolla hotellpriser i Opononi

Opononi hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Opononi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Opononi

Du tänker alltså åka till Opononi? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra sorters boenden i Opononi.

Topphotell och andra boendealternativ i Opononi

Det är lätt att hitta boende i Opononi med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.

Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Opononi och bland annat poolen:

 • Opononi Lighthouse Motel

Utforska Opononi

Det välkomnande Opononi är känt för sina stränder. Populära sevärdheter i Opononi med omnejd:

 • Opononi Beach
 • Omapere Beach
 • Pakia Hill Lookout
 • Mitimiti Beach
 • Wairere Boulders

När du förebereder din resa till Opononi kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Kaitaia (KAT). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Opononi?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Opononi, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Opononi brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är december och januari.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

 • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
 • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
 • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
 • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
 • Snittet för den årliga nederbörden i Opononi är 1251 millimeter.