Resor till Omeo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Omeo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Omeo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Omeo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Omeo

Flyg och hotell i Omeo

Redo att boka flyg och hotell till Omeo? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du boka en semester du aldrig glömmer.

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flyg och hotellrum samtidigt.

Kom bort från vardagen med med ett enda musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 boenden över hela världen är du aldrig långt från härliga nya upplevelser.

Glöm inte att om du bokar din paketresa genom MrJet och hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och och för över skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Aldrig har det varit lägligare än nu att börja checka av din bucket list. Vare sig du vill åka till höga bergstoppar eller heta ökenlandskap ser vi till att du kan förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Omeo

Vare sig du är ute efter spänning eller avkoppling under din resa till Omeo finns det gott om valmöjligheter.

Omeo ligger 250 km sydväst om huvudstaden Canberra.

Ta med barnen på äventyr till Omeo Park. Kom ihåg att ta med kameran!

Njut av vågorna och stillheten vid Eastern Beach och Main Beach.

Du måste inte åka bil hela dagen för att komma ut ur stan. Bara 35 km från Omeo hittar du Rocky Valley Lake, en av områdets bästa naturattraktioner. Och passa även på att se Rock Valley Dam, som ligger 35 km bort, om du har tid kvar.

Få en informativ vistelse genom en historisk rundvandring i Omeo Historic Post Office.

Oavsett om du är en van skidåkare eller om du precis börjat så har Falls Creek Country Club och BergetBuller Ski Slopes perfekta backar för dig. Så ta med skidmössan och kolla in landskapen som alla snackar om.

Har du lust att vidga dina vyer? Anglers Rest ligger bara 15 km från Omeo, och Dinner Plain finner du 25 km åt väster. Ta en tur i bilen och upptäck trakterna runt omkring.

Ta med familjen till Lakes Entrance golfklubb, Lakes Entrance turistinformation och Griffith's Sea Shell Museum and Marine Display vid Lakes Entrance, 90 km bort. De här sevärdheterna, såväl som Lakes Entrance Lookout och Lakes View Golf Course, ligger alla i närheten.

Ett perfekt sätt att uppleva det lokala landskapet är att ge dig ut på ett ordentligt äventyr i det fria. Terrängcykling är en av de populäraste aktiviteterna i området, men om det inte verkar så lockande kan du prova på bergsklättring.

Om du har fått nog av sightseeing kan det vara dags att varva ner med cykelturer eller fågelskådning.

Det är aldrig lätt att skiljas från en region som är så spännande som High Country, men den finns alltid kvar så du kan komma tillbaka.

Redo att flyga hemåt? Packa din väska, ställ väckarklockan och staka ut vägen till Mount Hotham. Flygplatsen ligger ungefär 20 km väster om Omeo.