Resor till Bright

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bright med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bright

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bright
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Bright

Oavsett om din dröm är att åka till Bright för en minisemester eller för en längre semester kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Bright, så att vistelsen blir perfekt för just dig.

Genom oss kan du få bra rabatter om du väljer att boka både flygbiljetter och hotell på samma gång.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen, är det lätt att få ett break från vardagen.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du råkar hitta ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Idag är dagen att börja checka av din reselista. Vare sig du drömmer om snötäckta bergstoppar eller böljande hav ser vi till att du kan förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bright

Boka en spännande resa till Bright, en stad med en mängd överraskningar.

Bright ligger 220 km från Melbourne, huvudstaden i Victoria, och 9 km från Freeburgh.

Sparka fotboll, öva på ditt handstående eller bara titta på molnen som blåser förbi när du besöker Centenary Park eller Dederang Park.

Få ut det mesta av din semester i Bright genom att få lite tips från experterna vid Mt Beauty Visitor Information Centre. Alpine Visitor Information Centre och Bogong Power Station kan också erbjuda en samling användbara hjälpmedel såsom guider och kartor.

Behöver du lite egentid ute i det fria? Ladda dina batterier på Mount Buffalo National Park, ett enastående naturreservat i området.

Lämna inte Bright utan att först besöka en av områdets mest uppseendeväckande historiska sevärdheter som Bright City Clock Tower.

Vad tror du om lite golf? På Bright Golf Club och Mt Beauty Golf Course kan du lära dig att behärska greppet, hållningen och fötternas position och öva på din golfsving.

Hotell i Bright

Har du inte bokat boende ännu? Du behöver inte oroa dig! I vår reseguide kan du hitta över 35 rekommenderade boenden i Bright. Busenkelt!

När det finns så pass bra alternativ som Centenary Peaks och Abby's Cottages att välja mellan kan du ta dig från flygplatsen och in i en skön dusch på nolltid.