Resor till Newbury Park

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Newbury Park med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Newbury Park

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Newbury Park
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Newbury Park

Flyg och hotell i Newbury Park

Redo att boka flyg och hotell till Newbury Park? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du sy ihop en semester du alltid kommer att minnas.

Spara pengar när du bokar flygresa och rum samtidigt.

Visualisera den perfekta resan medan du väljer bland våra många flygbolagspartners och över 500 000 boenden över hela världen.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan snubblar över ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden. Hur låter det?

Vi hjälper dig att utforska allt från fartfyllda metropoler till mysiga små gränder. Så packa dina väskor och låt din inre kompass styra. Nu är det dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Newbury Park

Simi Valley - Thousand Oaks kallar! Här kan du hitta tips som hjälper dig göra din resa till Newbury Park oförglömlig.

Newbury Park ligger 3 700 km väster om Washington, landets huvudstad.

Vill du besöka en omtyckt attraktion? Six Flags Magic Mountain ligger i Valencia, 40 km nordöst om Newbury Park.

Vem vill inte njuta av sol, vind och vatten när de reser på semester? På Venice Beach och Zuma Beach kan du lyssna till vågornas brus samtidigt som du läser din favoritbok.

Andas in den friska luften och känn den totala semesterkänslan på Castaic Lake, som ligger 45 km från Newbury Park. Anthony C Beilenson Interagency Visitor Center, 20 km bort, är också en plats som varmt kan rekommenderas.

Ta en joggingrunda eller njut av stillheten i den fantastiskt vackra naturen som Gardens of The World och Conejo Valley Botanic Garden har att erbjuda.

Om din semester i Newbury Park inte känns komplett utan sport kan du kolla vad som händer på Iceland Ice Skating Rink. Arenan ligger 45 km bort och chanserna är goda att du kommer kunna tajma in ett event under din vistelse.

Se efter vad som händer vid The Oaks. Denna plats är mycket populär bland de som bor här.

Redo att flyga hem? Staka ut en resväg, packa dina väskor och sätt på larmet. Den närmaste flygplatsen är Los Angeles Intl, som ligger cirka 55 km sydöst om Newbury Park.

Hotell i Newbury Park

I Newbury Park ska du boka boende i tid eftersom det bara finns ett fåtal olika boenden här. Använd vår reseguide om du vill läsa mer om dem.

Du kommer vakna på rätt sida när du bokar en vistelse på något av de populära boendena Hyatt Regency Westlake och Hampton Inn & Suites Thousand Oaks.