Reserestriktioner kan gälla för Japan, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Muroran

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Muroran med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Muroran

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Muroran
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Muroran

0

Flyg och hotell i Muroran

Vi tror att varje resenär är helt och hållet unik och du är med all sannolikhet inget undantag. Låt MrJet bygga den optimala resan med flyg och hotell till Muroran för dig och dina vänner.

Vem tackar nej till ett bra erbjudande? När du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum genom oss har du möjlighet att spara stort.

Med om omfattande databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella boenden finns det mycket att välja bland oavsett var du bestämmer dig för att åka.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa med MrJet och sedan hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden. Låter det bra?

Nu har du chansen att börja checka av din reselista. Oavsett om du vill åka till vinterlandskap eller varma stränder ser vi till att du kan förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Muroran

Boka en spännande resa till Muroran, en destination med en mängd överraskningar.

Att få nya vänner är en viktig del av att resa, och med 96 000 invånare som bor här kommer du säkert att få många möjligheter.

Muroran ligger inte så långt från Motomari, som ligger 5 km åt söder. Tokyo, huvudstaden i landet, ligger 750 km åt söder.

Genom glaset kan du se de olika undervattensdjuren när de simmar runt i bassängerna på Muroran City Aquarium.

Andas in lite frisk luft och njut av de vackra vyerna kring Shikotsu-Toya nationalpark och Cape Chikyu.

Hotell i Muroran

Muroran är en otroligt vacker plats men här finns bara 3 boenden. Du hittar mer information om dem i vår reseguide, och glöm inte att boka långt i förväg.

Om du bokar en natt på ett av våra rekommenderade hotell, som Hotel Route-Inn Higashimuroran Ekimae och Dormy Inn Higashimuroran Natural Hot Spring, kommer du vakna om morgonen och känna dig utvilad.