Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Muroran hotell

Dormy Inn Higashimuroran Natural Hot Spring Hämta priser
Dormy Inn Higashimuroran Natural Hot Spring

Dormy Inn Higashimuroran Natural Hot Spring

2-30-11, Nakajima-cho, Muroran, Hokkaido
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Muroran ligger mindre än 15 km från Tokkarisho, Cape Chikyu och Hakucho Bridge. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Muroran City Aquarium och River Oyunuma Natural Footbath. Higashi-Muroran station ligger på 15 minuters gångavstånd.

  Hotel Route Inn Grand Muroran Hämta priser
  Hotel Route Inn Grand Muroran

  Hotel Route Inn Grand Muroran

  2-22-2 Nakajimacho, Muroran, Hokkaido
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Muroran ligger mindre än en mil från Tokkarisho, Hakucho Bridge och Cape Chikyu. Muroran City Aquarium ligger 11,9 km härifrån. Higashi-Muroran station ligger på 15 minuters gångavstånd.

   Hotel Sunroute Muroran Hämta priser
   Hotel Sunroute Muroran

   Hotel Sunroute Muroran

   2-28-6 Nakajima-cho, Muroran, Hokkaido
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Muroran ligger mindre än en mil från Tokkarisho, Hakucho Bridge och Cape Chikyu. Muroran City Aquarium ligger 13 km härifrån. Higashi-Muroran station ligger på 17 minuters gångavstånd.

    OYO Hotel Bayside Muroran Hämta priser
    OYO Hotel Bayside Muroran

    OYO Hotel Bayside Muroran

    3-3-10, Chuo-cho, Muroran, Hokkaido
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Muroran ligger mindre än 5 km från Cape Chikyu, Tokkarisho och Muroran City Aquarium. Hakucho Bridge ligger 4,6 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Muroran


     Du funderar alltså på att resa till Muroran? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Muroran.


     Topphotell och andra boendealternativ i Muroran


     Det är lätt att hitta boende i Muroran med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Muroran, och bland annat deras gratis frukost:

     • Hotel Route-Inn Higashimuroran Ekimae
     • Muroran Prince Hotel
     • Hotel Muroran Hills

     Utforska Muroran


     I Muroran finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Muroran med omnejd:

     • Hakucho Bridge
     • Muroran City Aquarium
     • Tokkarisho
     • Cape Chikyu
     • Date Jidaimura
     • Noboribetsu Marine Park Nixe
     • Jigokudani

     När du planerar resan till Muroran kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Sapporo (CTS-New Chitose). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Muroran?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Muroran, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Muroran brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Muroran är 1176 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma