Resor till Moskovskiy

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Moskovskiy med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Moskovskiy

Vare sig du drömmer om att åka till Moskovskiy för en weekendresa eller för en längre semester kan MrJet boka flyg och hotell till Moskovskiy, så att din resa blir som du alltid har drömt om.

Spara pengar om du bokar flygbiljetter och boende på samma gång.

Kolla igenom vårt utbud av över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över. Vart du än styr kosan kan du flyga med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Idag är dagen att börja bocka av din reselista. Vare sig du vill åka till en frysande bergstopp eller varma stränder hjälper vi dig att förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Moskovskiy

Gör dig redo för Moskovskiy, ett ytterområde i St. Petersburg som ligger 13 km söder om stadskärnan. Om du flyger till Pulkovo ska du sedan åka 4 km åt nordöst. Se bara till att hämta dina väskor och ta dig ut från flygplatsen så kommer du vara framme innan du vet ordet av.

Med många av stadens mest populära sevärdheter i närheten är Moskovskiy ett paradis för sightseeing. Med allt från Pulkovo-observatoriet till Narva-triumfbågen blir du aldrig uttråkad här. Även Moskovsky Victory Park och Aleko Theater är självklara sevärdheter, som du dessutom hittar precis runt hörnet. Om du vill uppleva St. Petersburg från ett annat perspektiv ska du planera in en utflykt till Victory Square och Kupchino, som bara väntar på att bli upptäckta.

Du kommer aldrig att få tråkigt mitt i St. Petersburg. Palatstorget och Hermitagemuseet och Vinterpalatset kommer att fascinera dig i timtal. Det vore galet att återvända till hotellrummet utan ett besök på Uppståndelsekyrkan och Kazan katedral också.

De omgivande historiska sevärdheterna kommer att göra att du får en glimt av områdets unika förflutna. Kirovsky Zavods museum för historia och teknologi, Monumentet för Leningrads hjältemodiga försvarare och Segertorget får inte missas.

Hotell i Moskovskiy

Boka ditt idealiska boende i Moskovskiy genom vår reseguide. I den har vi samlat över 32 populära boenden som gör det enklare för dig att välja.

Backpackers och andra som vill spara pengar kan hitta billiga rum på Tourist Hotel eller Hotel Accent. Här får du utmärkt service utan att det kostar skjortan. Om du istället vill skämma bort dig under din vistelse kan Original Sokos Hotel Olympia Garden eller Holiday Inn St. Petersburg-Moskovskye Vorota vara perfekt för dig. Här kan du koppla av och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.