Resor till Morro de Sao Paulo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Morro de Sao Paulo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Morro de Sao Paulo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Morro de Sao Paulo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Morro de Sao Paulo

Flyg och hotell i Morro de Sao Paulo

Att resa är att få nya upplevelser. När du är redo att unna dig själv de många sevärdheterna med flyg och hotell till Morro de Sao Paulo, kan MrJet hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena på det du behöver för en fantastisk semester.

Med oss kan du få bra rabatter om du bokar både flygbiljetter och hotell på samma gång.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. Du kan välja bland dem med bara ett klick. Så sluta förhala och börja arrangera drömsemestern.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Har du inte väntat länge nog på att bejaka reseälskaren inom dig? Från pulserande landskap till gripande äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Morro de Sao Paulo

I Morro de Sao Paulo finns massor av spännande saker att se och göra. Det svåraste med att planera din resa till Morro de Sao Paulo är att bestämma vart du ska gå först.

Morro de Sao Paulo ligger inte så långt från Ilha de Boipeba, som ligger 20 km åt söder. Brasilia, landets huvudstad, ligger 1 000 km åt väster.

Packa handdukarna, ta på solglasögonen och spendera dagen på Den andra stranden eller Den första stranden. Den tredje stranden och Den fjärde stranden är två andra stränder som rekommenderas varmt bland turister.

Att vara ute i naturen kan ha en uppvilande effekt. Saudade-ön har en oslagbar natur som är perfekt för lite egentid.

Strosa genom utställningar med massor av historiska föremål, berättelser och bilder som beskriver regionens fascinerande historia under ett besök till Valencas museum.

Divino Espirito Santo de Velha Boipeba kyrka är perfekt för dig som vill lära dig om historiska Morro de Sao Paulo.

Gör en dagsutflykt till Morro de Sao Paulo-fortet, en byggnad som förr i tiden spelade en viktig roll i regionens försvar, och föreställ dig attackerna som dess imponerande murar för hundratals år sedan stod emot.

Vill du göra din semester till en spirituell upplevelse? Titta i så fall förbi Nossa Senhora da Luz-kyrkan och Kyrkan Madonna della Defesa. Du kan dessutom fråga om man kan få en rundtur av S:t Blaise-kyrkan och Santo António kyrka och kloster.

Aureliano Lima-torget är en central del av Morro de Sao Paulo som definitivt är värd att besöka. Det finns oftast gott om folk där, vilket gör det till en bra plats för att bara promenera omkring och insupa stadens häftiga atmosfär.

Igreja Matriz do Bonfim är ett av de mest välkända minnesmärkena i Morro de Sao Paulo och ger dig chansen att lära dig lite mer om områdets historia.

Du kommer garanterat att tycka om att kolla in Olivia Barradas kulturcentrum.

Hotell i Morro de Sao Paulo

I vår reseguide hittar du lätt ett stort antal prisvärda boenden på en och samma plats. Med fler än 47 stycken att välja mellan i Morro de Sao Paulo hittar du säkert ett som passar just dig.

Du behöver inte spendera allt för mycket för att bo en natt i Morro de Sao Paulo. Catavento Hotel & Lounge vid 4a Praia Do Morro De Sao Paulo och Pousada Natal vid Caminho da Praia s/n är två bra alternativ för dig som har en budget att hålla. Om du däremot är en sådan som vill unna dig lite på semestern skulle Villa dos Corais Pousada eller Patachocas Beach Resort vara mer för dig.