Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Camamu hotell

Ecoporan Hotel Charme Spa & Eventos 860 kr
Ecoporan Hotel Charme Spa & Eventos

Ecoporan Hotel Charme Spa & Eventos

Rua 10, s/n, Quadra L, Condomínio Conchas do Mar, Itacare, BA
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell vid havet i Itacare ligger tio minuters promenad från Coroinha Beach, Pedro Longos gata och Itacaré lastkaj. Concha strand och Pontal-stranden ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Pousada Encontro das Águas Hämta priser
  Pousada Encontro das Águas

  Pousada Encontro das Águas

  R. Praia da Concha, 46, Itacare, BA
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Itacare ligger nära Coroinha Beach och Pedro Longos gata. Itacaré lastkaj och Pontal-stranden ligger också tio minuter härifrån.

   Itacaré Eco Resort 3 525 kr
   Itacaré Eco Resort

   Itacaré Eco Resort

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i Itacare ligger 1,6 km från Prainha strand och mindre än en mil från Sao Jose Beach och Coroinha Beach. Pontal-stranden och Concha strand ligger också mindre än en mil härifrån.

    Pousada Bambu Hämta priser
    Pousada Bambu

    Pousada Bambu

    Loteamento Conchas do Mar, 149, Lote 52, Itacare, BA
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Itacare ligger nära Concha strand och Pontal-stranden. Coroinha Beach och Pedro Longos gata ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Camamu


     Det är absolut värt att besöka Camamu, men om du inte kan hitta något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 36 hotell i Marau

     Utforska Camamu


     I Camamu finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Camamu med omnejd:

     • Praia de Barra Grande
     • Praia de Taipús de fora
     • Ponta do Mutá
     • Praia dos Três Coqueiros

     När passar det bäst att utforska Camamu?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Camamu, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Camamu brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Camamu ligger på 1111 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma