Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Camamu hotell

Pousada Terra Mar Way 345 kr
Pousada Terra Mar Way

Pousada Terra Mar Way

R. Maraú 2, Barra Grande, Marau, BA
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga vandrarhem i Marau ligger mindre än 2 km från Praia de Barra Grande , Praia dos Três Coqueiros och Ponta do Mutá. Praia de Taipús de fora ligger 3,1 km härifrån.

  Pousada Porto dos Casais 534 kr
  Pousada Porto dos Casais

  Pousada Porto dos Casais

  Rua Praia da Concha, 49, Beira Mar Praia da Concha, Itacare, BA
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem vid stranden ligger centralt i Itacare, mindre än 2 km från Pontal-stranden och Concha strand. Coroinha Beach och Pedro Longos gata ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Aldeia do Mar Hotel 717 kr
   Aldeia do Mar Hotel

   Aldeia do Mar Hotel

   Loteamento Conchas do Mar, Praia da Concha, Itacare, BA
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på stranden i Itacare ligger mindre än 2 km från Pontal-stranden och Concha strand. Coroinha Beach och Pedro Longos gata ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Pousada Raisis 307 kr
    Pousada Raisis

    Pousada Raisis

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem vid stranden i centrala Itacare ligger tio minuters promenad från Coroinha Beach och Concha strand. Pedro Longos gata och Itacaré lastkaj ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Camamu


     Det är absolut värt att besöka Camamu, men om du inte kan hitta något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 36 hotell i Marau

     Utforska Camamu


     I Camamu finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Camamu med omnejd:

     • Praia de Barra Grande
     • Praia de Taipús de fora
     • Ponta do Mutá
     • Praia dos Três Coqueiros

     När passar det bäst att utforska Camamu?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Camamu, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Camamu brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Camamu ligger på 1111 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma