Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Resa till Moriyama

Boka en resa till Moriyama och upptäck en stad full av unika platser och nya upplevelser.

Flyg och hotell i Moriyama

Kan du inte sluta dagdrömma om Moriyama? MrJet kan ordna med allt från guidade turer och biluthyrning till flyg och hotell i Moriyama.

Du får fantastiska rabatter om du bestämmer dig för att fixa både biljetter och rum genom oss.

Inget är mer fantastiskt än en välplanerad semester. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen kan du enkelt boka nästa oförglömliga äventyr.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet nu och hittar ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vare sig du vill till en livlig metropol eller en gemytlig vistelse i naturen, så ser vi till att du kan hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Moriyama

Det är förstås inte bara sevärdheterna som gör en stad speciell, det är också människorna. Här bor det 69 000 invånare.

Landets huvudstad, Tokyo, ligger 350 km öster om Moriyama. Yasu ligger 5 km åt sydöst.

Du måste inte vara ett barn för att uppskatta ett besök på Meccha Sawareru Zoo! Besökare i alla åldrar kommer att ha en mängd möjligheter att träffa de spännande djuren genom en rad välgenomtänkta uppvisningar.

Ta en dag och gå runt bland de unika föremålen på Moriyama Firefly Museum. Här får ni en lärorik dag i en rofylld miljö.

Nyfikna själar hamnar i sjunde himlen på Hotaru Planetarium, där ett enormt utbud häpnadsväckande vetenskapliga artefakter och föremål bara väntar på att undersökas.

Sagawa Art Museum innehåller många fantasifulla och ibland skrämmande verk. Be om att få höra mer om konstnären om du faller för något specifikt.

Om du skulle vilja uppleva historiens Moriyama är ett besök till Cultural Assets Center något du absolut inte får missa.

Reflektera över livets mening genom att besöka Zenryuji Temple och Daiminakuchi Shrine, två av stadens heliga platser som har spelat en viktig roll historiskt sett.

Gå runt i affärerna på Pieri Moriyama Mall en eftermiddag. Här kan du definitivt köpa något nytt till garderoben.

Hotell i Moriyama

Moriyama är en plats med bara 15 olika boenden. Så vi rekommenderar att du bokar tidigt. Du kan hitta mer information i vår reseguide.

Om du bokar ett rum på ett av våra rekommenderade boenden, som Biwako Hanakaido och Yumotokan, kommer du vakna upp varje morgon och känna dig uppfriskad.

Karta

Moriyama - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Lake Biwa Marriott Hotel

Lake Biwa Marriott Hotel

2876, Imahamacho-jyukkennya, Moriyama, Shiga
  4.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell i lyxstil i Moriyama ligger nära Hotaru Planetarium och Biwasjön. Meccha Sawareru Zoo och Pieri Moriyama Mall ligger också en kvarts promenad ...

  Vessel Inn Shiga Moriyama Ekimae

  Vessel Inn Shiga Moriyama Ekimae

  Katsube 1-1-17, Moriyama, Shiga
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Moriyama ligger 1,4 km från Moriyama Firefly Museum och mindre än en mil från Biwasjön och Lake Biwa Museum. Mizunomori Water Botanical Garden ...

   Vessel Inn Shiga Moriyama Ekimae799 kr

   8 mars - 9 mars

   Vessel Inn Shiga Moriyama Ekimae799 kr
   Hotel Biwako Plaza

   Hotel Biwako Plaza

   2892-2 Mizuhocho, Moriyama, Shiga-ken
    2.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Moriyama ligger mindre än 2 km från Pieri Moriyama Mall och Biwasjön. Sagawa Art Museum och Lake Biwa Bridge ligger också 2 km härifrån.

    Fine Biwako I - Adults Only

    Fine Biwako I - Adults Only

    2891-7 Kitagawa Mizuho-cho, Moriyama, Shiga-ken
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell med romantisk prägel i Moriyama ligger mindre än 2 km från Sagawa Art Museum och Biwasjön. Pieri Moriyama Mall och Lake Biwa Bridge ligger också ...

     HOTEL PALMS

     HOTEL PALMS

     2891-9 Mizuhocho, Moriyama, Shiga
      3.5 av 5.0
       
       

      Detta hotell i Moriyama ligger en kvarts promenad från Sagawa Art Museum och Biwasjön. Lake Biwa Bridge och Lake Biwa Museum ligger dessutom mindre än en mil ...

      Hotel GLION SHIGA - Adults only

      Hotel GLION SHIGA - Adults only

      2891-26, Mizuho-cho, Moriyama, Shiga
       2.5 av 5.0
        
        

       Detta hotell i Moriyama ligger mindre än 2 km från Sagawa Art Museum och Biwasjön. Pieri Moriyama Mall och Lake Biwa Bridge ligger också 2 km härifrån.

       Hotel DONGURI COROCORO SHIGA - Adults only

       Hotel DONGURI COROCORO SHIGA - Adults only

       2891-218, Mizuho-cho, Moriyama, Shiga
        2.5 av 5.0
         
         

        Detta hotell i Moriyama ligger mindre än 2 km från Sagawa Art Museum och Biwasjön. Pieri Moriyama Mall och Lake Biwa Bridge ligger också 2 km härifrån.

        Moriyama Art Hotel

        Moriyama Art Hotel

        50-1, Harimada-Cho, Moriyama-Shi, Moriyama, Shiga (prefecture)
          
          

         Detta hotell i Moriyama ligger 2,4 km från Moriyama Firefly Museum och mindre än en mil från Biwasjön och Lake Biwa Museum. Kusatsujuku Honjin och Mizunomori ...

         Setre Marina Biwako

         Setre Marina Biwako

          2.5 av 5.0
           
           

          Detta hotell i Moriyama ligger mindre än 2 km från Pieri Moriyama Mall och Biwasjön. Lake Biwa Bridge och Sagawa Art Museum ligger också 2 km härifrån.

          RIHGA Royal Hotel Kyoto

          RIHGA Royal Hotel Kyoto

           4.0 av 5.0
            
            

           Detta hotell i Centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Nishihonganji-templet, Kyoto-tornet och Kyoto Aquarium. Toji-templet och Shijo Omiya ligger också ...

           RIHGA Royal Hotel Kyoto817 kr

           27 feb. - 28 feb.

           RIHGA Royal Hotel Kyoto817 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma