Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Koka hotell

HOTEL ROUTE-INN KOUKA MINAKUCHI Hämta priser
HOTEL ROUTE-INN KOUKA MINAKUCHI

HOTEL ROUTE-INN KOUKA MINAKUCHI

254 Minakuchicho Kitawaki, Koka, Shiga
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Koka ligger mindre än 15 km från Bonshakuji Temple, Noguchi Kenzo Memorial House och Ganjoji Temple. Shinoda Shrine ligger 18,4 km härifrån.

  Minakuchi Century Hotel Hämta priser
  Minakuchi Century Hotel

  Minakuchi Century Hotel

  170-1 Minakuchi-cho Nasaka, Koka, Shiga
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell mitt i Koka ligger mindre än 15 km från Bonshakuji Temple, Noguchi Kenzo Memorial House och Ganjoji Temple.

   Business Green Hotel Hino Hämta priser
   Business Green Hotel Hino

   Business Green Hotel Hino

   Matsuo 2-16, Gamo-gun, Hino-cho, Koka, Shiga
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Koka ligger mindre än 15 km från Bonshakuji Temple, Noguchi Kenzo Memorial House och Ganjoji Temple. Eigenji Temple och Hibari Park ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Tarao no Ie Hämta priser
    Tarao no Ie

    Tarao no Ie

    2583 Shigarakicho Tarao, Koka, Shiga
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i Koka ligger mindre än två mil från Keimyeji Temple, Bashonomori Park och Kagiyanotsujishiseki Park. Sairenji Temple och Sukodo Former School ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Koka


     Du tänker alltså åka till Koka? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra sorters boenden i Koka.


     Topphotell och andra boendealternativ i Koka


     Det är lätt att hitta boende i Koka med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta boende i Koka och särskilt deras gratis frukost:

     • Tarao no Ie

     Utforska Koka


     I Koka finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Koka med omnejd:

     • Miho Museum
     • Moku Moku Farm
     • Bonshakuji Temple
     • Noguchi Kenzo Memorial House
     • Reizanji Temple
     • Ganjoji Temple
     • Aekuni Shrine

     När du planerar resan till Koka kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Nagoya (NGO-Chubu Centrair Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Koka?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Koka, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Koka brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 265 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 240 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Koka är 1155 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Koka av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma