Reserestriktioner kan gälla för Japan, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Minamichita

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Minamichita med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Minamichita

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Minamichita
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Minamichita

Flyg och hotell i Minamichita

Minamichita kallar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa priserna på flyg och hotell till Minamichita.

Vill du ha mer fickpengar? Du har möjlighet att spara stort genom att välja att ordna både flygbiljetter och boende med oss.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell över hela världen. De är dina att välja bland med några få klick. Dags att sluta komma med ursäkter och börja planera semestern du alltid drömt om.

Behöver du mer uppmuntran? Vi arbetar hårt för att ge dig fantastiska erbjudanden, så om du råkar snubbla över ett bättre erbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vare sig du vill till en fartfylld metropol eller en gemytlig oas, så hjälper vi dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Minamichita

Upptäck tjusningen med Minamichita. Här kommer du få se en helt ny sida av Nagoya. 2 200 000 människor lever i denna framstående metropol, och det är faktiskt inte så konstigt. När du har landat på Chubu Centrair Intl. och väntat in ditt bagage ska du åka 18 km åt sydöst innan du är framme vid ditt hotell. Minamichita ligger 45 km söder om stadens centrum.

Med många av stadens främsta turistattraktioner alldeles i närheten är Minamichita en dröm för turister. Med allt från Minami Chita Beach Land till Iwayaji Temple blir du aldrig uttråkad här. När du väl har upplevt dessa platser kommer du definitivt vilja fortsätta med Noma Daibo och Sugimoto Art Museum. För att få ett bättre helhetsintryck av denna livfulla stad ska du passa på att svänga förbi de närliggande områdena Yamami Beach och Kowa-cho.

Den främsta turistrekommendationen i samtliga guider om Nagoya lär helt klart vara Nagoyas slott. Vad väntar du på? Denna världsberömda sevärdhet ligger bara 7 km från stadens centrum.

Stadens centrum erbjuder även ett flertal turistmål att förundras över, till exempel Nagoyas vetenskapsmuseum och Nagoyas hamnakvarium. Shirotori Garden och Higashiyamas zoo och botaniska trädgård är ytterligare exempel på områdets främsta attraktioner.

Hotell i Minamichita

Vill du stanna i några dagar? Glöm inte att vara ute i god tid eftersom Minamichita bara har några få boenden. I vår reseguide kan du läsa mer om dem.

Du kommer vakna på rätt sida när du bokar ett rum på något av de populära hotellen Shuku Kaifu Minamichita Yamami Onsen och Genjiko.