Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Minamichita hotell

Shuku Kaifu Minamichita Yamami Onsen 3 233 kr
Shuku Kaifu Minamichita Yamami Onsen

Shuku Kaifu Minamichita Yamami Onsen

3-1 Ooaza Yamami Takamine, Minamichita, Aichi-ken
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta ryokan nära stranden ligger tio minuters promenad från Mikawawan Quasi-National Park och Yamami Beach. Iwayaji Temple ligger 3,1 km härifrån.

  Genjiko 4 336 kr
  Genjiko

  Genjiko

  Yamami-Kaigan, Chita-gun, Minamichita, Aichi
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta ryokan vid stranden i Minamichita ligger nära Yamami Beach och Mikawawan Quasi-National Park. Iwayaji Temple och Fish Farm ligger också 5 km härifrån.

   Iine Hotel Resea Minamichita Hämta priser
   Iine Hotel Resea Minamichita

   Iine Hotel Resea Minamichita

   Yamami Koza 41-35, Minamichita, Aichi
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Minamichita ligger tio minuters promenad från Mikawawan Quasi-National Park och Yamami Beach. Iwayaji Temple ligger 2,6 km härifrån.

    Guesthouse Hamachaya Hämta priser
    Guesthouse Hamachaya

    Guesthouse Hamachaya

    Utsumi Ishiki 45, Minamichita, Aichi
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Minamichita ligger 0,1 km från Mikawawan Quasi-National Park och mindre än 5 km från Yamami Beach och Iwayaji Temple. Strawberry Farm och Noma Daibo ligger också mindre än en mil härifrån. Utsumi station ligger på 22 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Minamichita


     Du funderar alltså på att ta en semester i Minamichita? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra sorters boenden i Minamichita.


     Topphotell och andra boendealternativ i Minamichita


     Det är lätt att hitta boende i Minamichita med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta boende i Minamichita och särskilt deras gratis frukost:

     • Genjiko

     Utforska Minamichita


     I Minamichita finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Minamichita med omnejd:

     • Iwayaji Temple
     • Flower Farm
     • Yamami Beach
     • Fish Farm
     • Toyohama Fish Market
     • Strawberry Farm
     • Hazumisaki Shrine

     När du förebereder din resa till Minamichita kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Nagoya (NGO-Chubu Centrair Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Minamichita?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Minamichita, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Minamichita brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Minamichita är 39 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma