Reserestriktioner kan gälla för Japan, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Makkari-mura

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Makkari-mura med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Makkari-mura

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Makkari-mura
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Makkari-mura

Flyg och hotell i Makkari-mura

Att resa är att upptäcka nya platser. När du är redo att unna dig själv de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Makkari-mura, kan MrJet ordna så att du får de bästa priserna på det du behöver för en underbar upplevelse.

Om du ordnar både flygresa och hotell med oss får du mer pengar kvar på banken.

Om du bokar din semester med oss finns det inga gränser för alla spännande upplevelser du kommer att få. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 boenden världen över kan du få allt du föreställt dig.

Nu kan du känna dig trygg med vår prisgaranti! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

VI hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust! Vare sig du vill dyka med hajar eller njuta av en god bok i en stillsam oas, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Makkari-mura

Boka en resa till Makkari-mura. Denna populära destination ligger i Hokkaido, en region fylld med vackra kustslätter och skogar.

Makkari-mura ligger 790 km norr om Tokyo, som är landets huvudstad.

Plocka ihop en mumsig picknickkorg och njut av en avslappnande lunch på Shimamu Beach eller Otamoi Beach.

Åk till de naturliga sevärdheterna i området utanför Makkari-mura. Två vackra platser som ni inte får missa när ni är här är Noboribetsu heta källa, som ligger 40 km bort, och Kanrosui, som du hittar 17 km bort.

Sätt på skidorna och ta liften till toppen av Rusutsu-turistort eller Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort). Missa inte att ta kort på det vintriga vyerna innan du störtdyker nedför backen igen.

Gör en dagsutflykt till Kyogoku-cho, 13 km från Makkari-mura. Här är det många som besöker Mount Yōtei och Fukidashi Park. Du kan också bege dig till Toyako, 15 km från Makkari-mura. Här kan du bland annat se Shōwa-shinzan och Shōwa-shinzans linbana.

Du kanske redan har hört talas om Fruits Park Niki, Yoichis risvinsbryggeri och Yoichi Space Dome? De ligger i närheten av Yoichi, bara 45 km från Makkari-mura. Här kan du även besöka de populära sevärdheterna Nikka whiskeydistilleri och Yamamoto Sightseeing Orchard.

Känner du för en aktiv semester? Prova på bergsklättring eller vandringar om du vill ge dig ut på ett äventyr i regionens naturlandskap.

Om du är trött på sightseeing är det en bra idé att varva ner med cykelturer eller fågelskådning.

Har du ont om tid under din semester i Makkari-mura? Boka i så fall in dig på guidade naturvandringar, viltsafari, cykelturer, stadsvandringar och kulinariska rundturer, så får du ut så mycket som möjligt av din vistelse.

Du kanske är fattig i japanska yen i slutet av din semester, men du kommer vara desto rikare när det gäller ovanliga upplevelser. 後でお会いしましょう (Atode o ai shimashou) Makkari-mura!

Områdets närmaste flygplats är New Chitose. När tiden är inne att packa dina resväskor och ta dig till flygplatsen, reser du 70 km öster om Makkari-mura.