Resor till Luxor

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Luxor med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Luxor

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Luxor
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Luxor

Flyg och hotell i Luxor

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Luxor till alla fantastiska upplevelser under vistelsen så att din semester i Luxor blir så bra den någonsin kan bli.

Om du bokar flyg och boende samtidigt hjälper vi dig att spara stort.

Om du planerar din semester genom oss finns det inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med ett globalt nätverk på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över kan du få allt du någonsin har drömt om.

Rädd att du inte ska få det bästa priset? Boka en paketresa idag och om du råkar hitta ett billigare erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Var och en har sina egna unika resedrömmar. Vare sig dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller nervkittlande äventyr vill vi hjälpa dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Luxor

En resa till Luxor kommer du sent att glömma.

Det är förstås inte bara byggnader och sevärdheter som gör en stad unik, det är också människorna. Här bor det 420 000 invånare.

Luxor ligger 500 km söder om landets huvudstad, Kairo, och 45 km norr om Esna.

Vår stora, blåa planet är hemvist för en fantastisk uppsättning levande växter och djur. Kom och se några av Jordens mer bisarra varelser under ditt besök på Luxormuseet.

Om du tar dig till Konungarnas dal och Karnak får du en inblick i regionens historia. Om du vill lära dig mer kan Abydos och Luxortemplet vara bra alternativ.

Är du redo för att ta dig an ett spirituellt äventyr? Få en inblick i lite lokal religiös historia när du besöker Dendera och Medinet Habu, så kanske du också hittar svaren du har letat efter. Om du känner för att upptäcka mer, kan Medinet Habu bli nästa besöksmål.

Hotell i Luxor

Det kan vara bra att boka ett boende i Luxor i god tid. Börja med att ta hjälp av vår reseguide. Här hittar du massor av boenden att välja mellan.

Vare sig du är ute efter ett något enklare boende eller en riktigt lyxig upplevelse har den här destinationen mycket att erbjuda. På Hotel Kareem (Gezira, El Bairat, West Bank) och Gaddis Hotel (Khaled Ibn El Walid St) får du bra service för ett rimligt pris. Eller så kanske du hellre vill leva som kunglighet medan den trevliga personalen på Sofitel Winter Palace Luxor tar hand om alla dina behov? Hilton Luxor Resort & Spa är också populärt bland de som vill skämma bort sig riktigt ordentligt.