Unikt boende

Kolla hotellpriser i Luxor

Featured Husbåtar in Luxor

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Luxor
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

En vistelse att minnas på Husbåtar i Luxor

Byt ut den vanliga hotellvistelsen mot en oförglömlig upplevelse genom att välja Husbåtar i Luxor. Välj ett spännande och annorlunda boende på vattnet istället för trånga byggnader och förutsägbara gästrum. Du får somna in till ljudet av vågorna som guppar mot sidan av båten. Din vistelse är fridfull och lugnande samt äventyrlig och surrealistisk på en och samma gång.

Om du väljer att hyra husbåt byter du stora sviter mot något mindre. Om du inte har något emot ett kompaktare boende kan detta vara mycket fridfullt. För det första behöver inte vattenbaserade boenden stanna kvar på en och samma plats. Det är bara att hissa segel och hitta en mysig vik där du kan njuta av din frukost. Tack vare denna mobilitet passar detta boende även perfekt för att se vilda djur och för kulturella möten längs historiska vattenvägar.

Lyx och klass på Husbåtar i Luxor

Du kan även hitta elegantare Husbåtar i Luxor. Många husbåtar är fulla av historia. Det finns båtar med överdådig viktoriansk inredning och kristallkronor. Andra har moderna bekvämligheter. Du kan till exempel boka en yacht med soldäck och öppna sittområden i solen. Bestäm dig bara för när du vill resa så listar MrJet de tillgängliga husbåtarna i Luxor.

Se en annan sida av Luxor med Husbåtar

Om du vill ha en ny och annorlunda reseupplevelse kan Husbåtar i Luxor vara ett bra val. Med en husbåt kan du uppleva delar av området som du aldrig annars hade besökt. De ligger ofta lite dolda i små vikar eller hamnar, längs floder och kanaler. Dessutom finns det mängder av aktiviteter som går hand i hand med en vistelse på vattnet. Oavsett om det handlar om bad eller flugfiske får du en välbehövd paus från sightseeing och museibesök.

Hitta bra Husbåtar i Luxor på MrJet

Vi har gjort det enkelt att hitta just den som passar dig bland alla Husbåtar i Luxor. Fyll bara i dina resedatum så får du en lista över de topprankade husbåtarna i området. Du kan även använda vår smidiga karta, där du kan zooma in och ut för att hitta en husbåt som uppfyller alla dina önskemål.