Det kan finnas reserestriktioner för Frankrike med anledning av covid-19.

Resor till Lisieux

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Lisieux med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Lisieux

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Lisieux
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Lisieux

Flyg och hotell i Lisieux

Är du redo att boka flyg och hotell till Lisieux? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du skräddarsy en resa du alltid har drömt om.

Spara pengar när du bokar flygbiljetter och boende tillsammans.

Vill du ha din frukost serverad vid poolen? Det är lätt ordnat. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell världen över att välja bland, har du världen för dina fötter.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du lyckas hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter bokning möter vi det och och lämnar tillbaka skillnaden.

Från de mest storslagna städerna till de mest avlägsna gömställena. Det finns upplevelser att upptäcka i världens alla hörn. Idag är dagen att damma av resväskan och ge sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Lisieux

Det finns mycket att se och göra på en resa till Lisieux, en stad full av unika sevärdheter och upplevelser.

Eftersom 24 000 människor bor här kommer du helt säkert att träffa en hel del nya vänner.

För att komma till Lisieux från Paris, huvudstaden i landet, måste du åka 160 km åt väster. En annan bra referenspunkt är Saint-Désir, som ligger 3 km åt väster.

Thérèse av Lisieuxs barndomshem Les Buissonnets är en välkänd, kulturell sevärdhet och ett måste för alla som uppskattar historia.

Det är inte bara magen som ska vara nöjd när du är ute på dina äventyr. Se till att även själen är tillfredsställd. Historiska religiösa platser, som Lisieux katedral och Sainte-Thereses basilika, kommer definitivt göra din resa mer spirituell. Om du har tid över är även Lisieux karmelitkloster en plats som är värd att besöka.

Hotell i Lisieux

Har du tänkt stanna ett tag? Glöm inte att vara ute i god tid eftersom Lisieux endast har ett fåtal boenden. I vår reseguide kan du välja det som passar bäst.

Du kommer vakna på rätt sida när du bokar ett rum på något av de efterfrågade hotellen Le Grand Hôtel de l'Espérance och Hôtel Mercure Lisieux Normandie.