Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Resor till Leopoldina

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Leopoldina med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Leopoldina

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Leopoldina
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
00

Flyg och hotell i Leopoldina

Resa handlar om att uppleva nya saker. När du är redo att njuta av de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Leopoldina, kan MrJet se till att du får de bästa erbjudandena på allt du behöver för en underbar vistelse.

Vem vill inte ha bra rabatt? Om du ordnar paketresor med både flyg och hotell genom oss sparar du pengar.

Med en databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella boenden finns det mycket att välja bland oavsett var du är på väg.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du lyckas hitta ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och och lämnar tillbaka skillnaden.

Stunden är inne! Följ din inre äventyrare var den än för dig. Varje plats är fylld av överraskningar och nya saker att uppleva, så låt oss hjälpa dig att äntligen få upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Leopoldina

Bem-vindos till Leopoldina! En semester i Leopoldina tar dig till regionen Minas Gerais och erbjuder alla möjliga aktiviteter.

Huvudstaden i Brasilien, Brasilia, ligger ungefär 840 km nordväst om Leopoldina.

Ta med hela familjen på en dagsutflykt till Parque Acqua Fresh. Kom ihåg kameran!

Ta en avkopplande stund och njut av fåglarnas sång i den vackra miljön kring Praça Félix Martins. Och se till att lämna mobiltelefonen på boendet så att du får lite ro.

Oavsett om du vill lära dig mer om områdets kulturella och religiösa aspekter eller bara luta dig tillbaka och njuta av den fridfulla atmosfären, så är Catedral de São Sebastião platsen för dig.

Vill du vidga vyerna? Recreio ligger bara 18 km från Leopoldina, och Cataguases hittar du 18 km åt norr. Ta bilen och utforska området runt omkring.

Varför inte boka en natt i Vicosa? Staden ligger endast 95 km från Leopoldina och är ett perfekt ställe att utgå från om du vill besöka Igreja Matriz de Santa Rita de , Casa Arthur Bernardes och Universidade Federal de Viçosa. Du hittar också Viçosas konst- och musikcenter och John Moojens zoologiska museum i närheten.

Bergsklättring och bergsklättring är populära aktiviteter bland lokalbefolkningen. De är bra alternativ för att uppleva det här spännande området från ett nytt perspektiv.

När det är soligt får du en utmärkt chans att ge dig ut i det fria och spendera eftermiddagen med fiske från land. Om det goda vädret håller i sig kan du också prova picknick.

Det är inte lätt att på förhand veta vad man kan upptäcka bakom dörrarna till regionens konstmuseer, historiska museer och teatrar, men du kan vara säker på att det kommer vara något riktigt fängslande!

Innan du packar och säger Até logo, varför inte spendera dina återstående semesterpengar på att köpa några souvenirer från Leopoldina?

Den närmaste flygplatsen är Itamar Augusto Cautiero Franco, 55 km väster om Leopoldina. Försäkra dig om att du ger dig själv mer än tillräckligt med tid till att ta dig dit.