Resor till Lebowakgomo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Lebowakgomo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Lebowakgomo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Lebowakgomo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Lebowakgomo

Dagdrömmer du om Lebowakgomo? Teamet på MrJet är experter på allt från biluthyrning och guidade rundturer till flyg och hotell i Lebowakgomo.

Om du bokar någon av våra paketresor till Lebowakgomo, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara en rejäl slant.

Föredrar du mjuka vita lakan och frukost vid takpoolen? Inga problem alls. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över att välja mellan, är ingenting omöjligt.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet idag och råkar snubbla över ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vi vill hjälpa dig att hitta äventyrslusten! Vare sig du vill dyka med hajar lära dig att laga lokala specialiteter, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Lebowakgomo

Välkommen till Lebowakgomo! En semester i Lebowakgomo tar dig till regionen Mpumalanga - Limpopo och erbjuder gott om överraskningar.

Lebowakgomo ligger runt 220 km nordöst om Pretoria, landets huvudstad.

Spendera några timmar vid Polokwanes viltreservat. Denna natursköna plats hittar du 40 km från Lebowakgomo och rekommenderas varmt av såväl turister som lokalbefolkning.

Varför titta på fotboll på burken när du kan uppleva det med egna ögon på Peter Mokaba Stadium? Denna otroliga arena ligger 45 km bort, i Polokwane, och här spelar Black Leopards sina hemmamatcher. Om det inte spelas någon match under din vistelse här kan du alltid följa i spelarnas fotspår och upptäcka intressanta fakta om stadion under en guidad rundtur istället.

Vill du vidga vyerna? Haenertsburg ligger bara 45 km från Lebowakgomo, och Polokwane finner du 45 km bort. Ta en tur i bilen och se vad som finns i trakterna runt omkring.

Kom ihåg att markera 30 november i din almanacka. I Lebowakgomo innebär det en stor händelse – St Andrew's Day. Det är en betydelsefull dag med festligheter och en bra tid på året att besöka regionen på.

Dags att skiljas från vackra Mpumalanga - Limpopo? Du kanske bara har en handfull sydafrikanska rand sparade, men du kommer att vara desto rikare på otroliga minnen.

Centrum av Lebowakgomo ligger ungefär 55 km från Polokwane Intl, som är den närmaste flygplatsen. Se till att du ger dig själv tillräckligt med tid för att hitta dit, så du inte missar incheckningen.