Billiga hotell i Lebowakgomo - 2 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Lebowakgomo

Lebowakgomo hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Lebowakgomo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Lebowakgomo?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Lebowakgomo, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Lebowakgomo brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är juni och maj.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 230 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 22 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 35 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Lebowakgomo ligger på 512 millimeter.