Reserestriktioner kan gälla för Frankrike, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Le Lavandou

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Le Lavandou med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Le Lavandou

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Le Lavandou
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Le Lavandou

0

Flyg och hotell i Le Lavandou

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Le Lavandou? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du skräddarsy en vistelse du aldrig kommer att glömma.

Du får grymma rabatter om du väljer att boka både biljetter och rum med oss.

Med allt du kan tänkas behöva bara några få klick bort har det aldrig varit enklare att planera drömsemestern. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen gör att du kan lämna gaten tidigare än du tror.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden. Kan det bli bättre?

Vi ordnar så att du kan uppleva allt från färgstarka storstäder till vindlande kustvägar. Så packa dina väskor och lyssna på äventyraren inom dig. Världen väntar! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Hotell i Le Lavandou

Även vana resenärer måste vara ute i god tid för att hinna boka boende här. Le Lavandou erbjuder nämligen bara ett fåtal olika boenden. Dem kan du få mer information om i vår reseguide.

Om du bokar en natt på ett av våra rekommenderade hotell kommer den professionella personalen göra så att du får en underbar vistelse. Hotel Ibersol Cavalière Sur Plage och Hôtel Hydra är värda ett besök.