Reserestriktioner kan gälla för Frankrike, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Grimaud

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Grimaud med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Grimaud

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Grimaud
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Grimaud

Flyg och hotell i Grimaud

När du känner för att packa väskan och upptäcka nya platser, kan en tur till Grimaud vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Grimaud.

Om du bokar någon av våra paketresor till Grimaud, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara pengar.

Föredrar du din frukost serverad vid poolen? Inga problem. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 internationella hotell att välja bland, ligger världen för dina fötter.

Och kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och och för över skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Carpe diem! Fånga dagen och leta fram den där resväskan. Spännande äventyr väntar på dig över hela vår planet och vi är här för att hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Grimaud

Är du redo för nästa resa? Du kommer aldrig att glömma en resa till Grimaud.

Det är förstås inte bara byggnaderna och sevärdheterna som gör en stad unik, det är också människorna. Här bor det 4 000 invånare.

För att komma till Grimaud från Paris, huvudstaden i landet, måste du resa 700 km åt sydöst. En annan bra referenspunkt är Cogolin, som ligger 4 km åt söder.

Visst är det roligt att åka till en ny plats? Börja semestern med en dag på Grimaud strand eller Guerrevieille strand, två av områdets bästa stränder. Om du har tid ska du också passa på att åka till Les Cigales strand.

De massiva stenväggarna och den majestätiska omgivningen som utmärker Château de Grimaud är sådant man vanligtvis bara hör om i sagoböcker. Upptäck din inre kung eller drottning genom att besöka detta fantastiska monument.

Ge dig ut på en resa full av själslig insikt, även om den bara varar en timme eller två, genom att besöka L'Eglise St Michel.

Om du vill få in en dag på golfbanan är det bara att leta fram några klubbor och slå ut från Golf de Beauvallon.

Hotell i Grimaud

Har du äntligen bokat din resa till Grimaud? Då behöver du kanske någonstans att bo också? Där kan vi hjälpa dig. Vi har över 46 prisvärda boenden att välja mellan.

Om du vill åt ett enkelt rum utan överflöd är Château de Meï-Lésé på 23 Val De Mer ett bra alternativ. Ett annat hotell som erbjuder utmärkt service utan att det kostar skjortan är La Villa Maya på 8, Avenue du Rivalet. Om du istället vill bli ordentligt omhändertagen under din semester kan Althoff Hotel Villa Belrose eller La Résidence de la Pinède vara perfekt för dig. Här kan du slappna av och låta den erfarna personalen göra det de gör bäst.