Resor till Köln

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Köln med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Köln

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Köln
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Köln

Resa är att upptäcka nya platser. När du är redo att njuta av de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Köln, kan MrJet ordna så att du får de bästa erbjudandena på allt du behöver för en underbar resa.

Vad sägs om mer pengar att spendera? Du har möjlighet att spara rejält om du bestämmer dig för att boka både flyg och hotellrum med oss.

Om du bokar din resa genom oss finns det ingen gräns för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över kan du få allt du vill ha.

När du bokar din paketresa med MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och för tillbaka skillnaden.

Är det inte dags att bejaka din inre äventyrare? Från pulserande städer till nervkittlande äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Köln

Platserna, känslan och lukterna i detta område väntar bara på att bli upptäckta på din resa till Köln.

Destinationen ligger 10 km söder om Leverkusen och 470 km sydväst om Berlin, huvudstaden i landet.

Om du planerar en semester i Köln för familjen, kan turer till Phantasialand och MMC Studios roa alla. Om inte det räcker för att göra barnen trötta kan ni även ta en tur till Terrassen-Freibad och Aggua Troisdorf.

Utforska den spännande djurvärlden och lär dig mer om vad som behövs för att ta hand om djuren på Kölns zoo. Det är en intressant utflykt för alla åldrar.

Lär dig ett par saker om regionens flora medan du utforskar de välskötta trädgårdarna i Japanska trädgården.

Forstbotanischer Garten Köln och Carl-Duisberg-Park är perfekta platser för att sola, ha picknick med kompisar eller lösa ett sudoku. Du kan också sätta dig ner med din favorittidning och se världen passera när du besöker Turnicher slottspark och Volksgarten.

Kolla in djuren och naturen kring Stockheimer Hof rekreationsområde. Om du vill ha något lite mer roligt, ta reda på om det finns några vattensporter vid Fühlinger See.

Ta på dig bekväma skor, packa ner något att äta och njut av en långpromenad runt Flittarder Rheinaue.

Chokladmuseet och Fruktmuseum är perfekta platser för regniga dagar. Utforska museets intressanta utställningar och fråga personalen om deras guidade turer och andra tillställningar. Stiftung Keramions museum och Kölns karnevalmuseum är två andra populära sevärdheter som rekommenderas varmt.

Vetenskapsfanatiker kommer att vara i sjunde himlen på Odysseum, där ett enormt utbud tankeväckande vetenskapliga objekt och utställningsföremål bara väntar på att studeras.

Nuförtiden slipper man resa Jorden runt för att få beskåda naturens många under. Man kan besöka ställen som Romano-germanska museet och Rautenstrauch-Joest-Museum istället, där ett otroligt utbud konstiga och underbara exemplar presenteras under samma tak.

Konstkännare reser långa sträckor för att insupa de fantastiska samlingarna i Köln. Wallraf-Richartz-museet och Museum Ludwig är ofta dit de går först. Museum für Angewandte Kunst och Museum für Ostasiatische Kunst erbjuder också vackra målningar och kreativa skulpturer.

Ett sätt att förstå nutiden på är att ta ett djupdyk i det förflutna. Ta reda på vad som gjort den här staden till det den är idag med ett besök på Kölnisches Stadtmuseum och Bilderboksmuseet Burg Wissem.

Om du passerar Stadshuset och Kölns triangelpanorama får du uppleva en del av regionens historia. Socialisternas nationella dokumentationscenter och Melaten-Friedhof är också intressanta.

Utforska fästningen Kölner Festungsmuseum och lär dig om vad det var som gjorde den så svår att inta. När man står vid dess tjocka murar är det lätt att föreställa sig de episka strider som ägde rum under dina fötter.

Om du någonsin har stått inför utmaningen att inreda ett hem kommer du definitivt att uppskatta det enorma arbete som har lagts ned på den överdådiga designen i Slottet Augustusburg.

Om du någonsin har drömt om att leva som en kunglighet, borde ett besök på Gleuels slottspark ligga i toppen av listan över saker att göra. Slottet Falkenlust är en precis lika fängslande plats som ser ut att komma från en sagobok.

Upplev både spiritualitet och historia genom att besöka Kölns katedral och Groß St. Martin. Kölns synagoga och St Maria im Kapitol är ytterligare några historiskt viktiga religiösa platser att utforska.

Under din vistelse, varför inte utforska några av platserna som inte står med på alla turisters lista? Du kommer sannolikt inte att behöva trängas med särskilt många resenärer på Kölns linbana. Michael Schumacher Kart- und Event-Center är också värt några timmar av din tid.

Hotell i Köln

Det är inte så svårt att hitta ett bra boende i Köln och vi på MrJet har gjort det lättare. Nu kan du nämligen hitta över 159 rekommenderade boenden på ett och samma ställe.

Om du hellre lägger pengar på upplevelser och aktiviteter än på ett hotellrum kan antingen THE QVEST hideaway eller Jugendherberge Köln-Deutz City-Hostel vara precis det du är ute efter. Om du däremot känner för att skämma bort dig själv är Excelsior Hotel Ernst och Humboldt1 Palais-Hotel & Bar två pampigare alternativ.