Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Köln hotell

1,324 kr
Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Hyatt Regency Cologne

Hyatt Regency Cologne

Kennedy-Ufer 2a, Cologne
8 andra ser på detta boende just nu
5.0 av 5.0

Detta hotell vid flodpromenaden i Köln ligger mindre än 2 km från Kölns mässa, Groß St. Martin och Romano-germanska museet. Stadshuset och Alter Markt ligger också 2 km härifrån.

774 kr
Se information
Bokades senast för 22 timmar sen
art'otel cologne, by Park Plaza

art'otel cologne, by Park Plaza

Holzmarkt 4, Cologne
10 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i Altstadt-Süd ligger en kvarts promenad från Chokladmuseet, Groß St. Martin och Wallraf-Richartz-museet. Stadshuset och Alter Markt ligger också 2 km härifrån.

355 kr
Se information
Bokades senast för 7 timmar sen
Novum Hotel Leonet Köln Altstadt

Novum Hotel Leonet Köln Altstadt

Rubensstrasse 33, Cologne
15 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell i Altstadt-Süd ligger tio minuters promenad från Kölns synagoga och Volkstheater Millowitsch. Wallraf-Richartz-museet och Stadshuset ligger också 2 km härifrån.

734 kr
Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Holiday Inn Express Cologne - City Centre

Holiday Inn Express Cologne - City Centre

Perlengraben 2, Cologne
22 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Altstadt-Süd ligger mindre än 2 km från Schnütgen Museum, Wallraf-Richartz-museet och Stadshuset. Alter Markt och Groß St. Martin ligger också 2 km härifrån.

619 kr
Se information
Bokades senast för 6 timmar sen
Hotel Cristall

Hotel Cristall

Ursulaplatz 9-11, Cologne
17 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i Altstadt-Nord ligger tio minuters promenad från Kölns katedral och Romano-germanska museet. Stadshuset och Alter Markt ligger också en kvarts promenad härifrån.

1,026 kr
Se information
Bokades senast för 5 timmar sen
Cologne Marriott Hotel

Cologne Marriott Hotel

Johannisstr. 76-80, Cologne
25 andra ser på detta boende just nu
5.0 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i Altstadt-Nord ligger tio minuters promenad från Musical Dome och Kölns katedral. Romano-germanska museet och Stadshuset ligger också en kvarts promenad härifrån.

489 kr
Se information
Bokades senast för 9 timmar sen
Novum Hotel Ahl Meerkatzen Köln Altstadt

Novum Hotel Ahl Meerkatzen Köln Altstadt

Mathiasstrasse 21, Cologne
14 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i Altstadt-Süd ligger tio minuters promenad från St Maria im Kapitol, Wallraf-Richartz-museet och Stadshuset. Alter Markt och Groß St. Martin ligger också tio minuter härifrån.

1,003 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Dorint An der Messe Köln

Dorint An der Messe Köln

Deutz-Muelheimer-Str. 22 - 24, Cologne
4 andra ser på detta boende just nu
5.0 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i Deutz ligger mindre än 3 km från LANXESS Arena, Groß St. Martin och Romano-germanska museet. Stadshuset och Alter Markt ligger också 3 km härifrån.

Karta

Nyligen bokade Köln hotell

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Köln

Om du bestämt att Köln är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Köln på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Köln

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Köln, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Köln. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Köln

Väl framme i Köln väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Köln. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Köln att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Köln

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma