Resor till Kiruna

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kiruna med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kiruna

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kiruna
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Kiruna

Vare sig din dröm är att åka till Kiruna för en snabb visit eller för en längre semester kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Kiruna, så att vistelsen blir precis som du vill.

Med oss kan du spara pengar om du väljer att boka både flyg och hotellrum samtidigt.

Sök igenom vårt omfattande nätverk av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden runtom i världen. Oavsett vart du åker kan du flyga med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett paketerbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar efter bokning, så garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden.

Nu är det dags! Följ äventyraren inom dig oavsett var den leder. Varje plats är fylld av fantastiska överraskningar och nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kiruna

Vare sig du bokar din resa till Kiruna i arbetet eller på fritiden finns det mycket att se och uppleva.

Omkring 18 000 människor bor i den här delen av Norrbottens län.

Om du reser 950 km åt söder från Kiruna når du huvudstaden i landet, Stockholm. Om du reser 65 km åt öster, kommer du till Vittangi.

När de inte bråkar i baksätet kan barnen vara underbara att resa med. Planera en dag full av äventyr tillsammans med barnen på Kiruna Folkets Hus, en perfekt dagsutflykt på semestern i Kiruna.

Om solen är framme kan du packa en picknickkorg, låna en filt, och njuta av solen i Muddus nationalpark.

Har du packat dina vandringsskor? Då ska du planera in en eftermiddag vid Abisko nationalpark eller Kebnekaise. Och du får inte missa Vadvetjåkka nationalpark heller. Reservatets landskap är spektakulärt!

En resa till Kiruna vore ofullbordad utan ett spännande besök till Kiruna stadshus, en av regionens mest populära historiska och kulturella sevärdheter.

Oavsett om du är en spirituell person eller bara är nyfiken på dess historiska betydelse, kan en visit till Kiruna kyrka definitivt ge din semesterresa en djupare mening.

Även om du kanske har sett de största attraktionerna här, så finns det mycket kvar att göra. Vad sägs om att lägga till en utflykt till Kiruna gruva?

Hotell i Kiruna

Kiruna har enbart 8 olika boenden. Så vi rekommenderar att du bokar tidigt. Du kan hitta mer information i vår reseguide.

Om du väljer ett av våra populära hotell, som Camp Ripan och Scandic Ferrum, kommer du vakna om morgonen och känna dig redo att ge dig ut på äventyr.