Billiga hotell i Jukkasjärvi - 28 att välja från

Hotell från 773 kr

Kolla hotellpriser i Jukkasjärvi

Jukkasjärvi hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Jukkasjärvi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell och andra boendealternativ i Jukkasjärvi


Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Jukkasjärvi med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


Gästerna uppskattar detta hotell i Jukkasjärvi och nämner ofta deras gratis frukost:

  • Icehotel

Utforska Jukkasjärvi


I Jukkasjärvi finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Jukkasjärvi med omnejd:

  • Kiruna kyrka
  • Kiruna stadshus
  • Kiruna gruva

När du planerar resan till Jukkasjärvi kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Kiruna (KRN). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


När passar det bäst att utforska Jukkasjärvi?


Om du funderar på när det är bäst att besöka Jukkasjärvi, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Jukkasjärvi brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är maj och april.


Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 0°C under dagen och -20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och -11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 18°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 5°C under dagen och -17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Jukkasjärvi ligger på 19 millimeter.

Senaste Jukkasjärvi hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av MrJet