Resor till Kairo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kairo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Kairo:

Hayat Pyramids View Hotel
Steigenberger Pyramids Cairo
Pyramids Eyes Hotel
Safir Hotel Cairo
Pyramids Sun Capital

Semesterpaket i Kairo på sex till sju nätter

Hayat Pyramids View Hotel
Steigenberger Pyramids Cairo
Pyramids Eyes Hotel
Safir Hotel Cairo
Pyramids Sun Capital

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kairo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kairo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Kairo

Flyg och hotell i Kairo

Sugen på att boka flyg och hotell till Kairo? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du boka ett äventyr du alltid har drömt om.

Vem gillar inte bra rabatt? Om du ordnar paketresor med både flygresa och hotell med oss kan du spara stort.

Vill du ha vita lakan och frukosten serverad på takterrassen? Inga problem alls. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen att välja bland, är allt möjligt.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du lyckas hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Alla har sina egna unika semesterplaner. Vare sig dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller fantastiska äventyr finns vi här för att hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kairo

Damma av passet, boka flygbiljetter och upplev allt som en resa till Kairo har att erbjuda.

Cirka 7 700 000 människor bor i den här staden.

Vet du inte var du ska börja i den här spännande staden? Sfinxen i Giza och Giza-pyramiderna är en utmärkt start.

Om du åker på semester till Kairo med entusiastiska barn kan en eftermiddag på Dream Park passa perfekt.

Haven är fyllda av alla sorters spännande marina djur. På Grotto Garden-akvariet får du chansen att se några av dessa mystiska varelser på nära håll.

Barnen kommer att tycka att det är spännande att besöka Zoo, Giza, Egypten. De kommer att få se på nära håll hur djuren beter sig och lära sig om vad som behövs för att ta hand om dem.

Platser som Ormans botaniska trädgårdar är viktiga för att värna om naturen. Den vidsträckta samlingen av växter som finns här är väldigt intressant.

Ungarna kan hjula och göra volter tills de är nöjda när du besöker Al-Azhar-parken, en bra plats att förbruka lite energi på.

På områdets museum kan du lära dig om massor av fascinerande saker. Två populära museum som du inte får missa när du är här är Koptiska museet and Gayer-Anderson-museet.

Det finns inget lika fascinerande som skapelserna i naturen. För en spännande och äventyrlig dag, åk till Egyptiska Museet eller The Grand Egyptian Museum.

Utställningarna Museet för islamsk konst erbjuder är fulla av saker att se. Efter att ha gått igenom dem kan du ta en fika på ett kafé i närheten.

Om du verkligen vill förstå dig på det historiska Kairo kan du anordna ett besök till Zosers pyramid och Dahshur-pyramiderna. Om du vill se något mer kan Kairo-universitetet och American University of Cairo vara värda att besöka.

Ta dig till Babylonska fortet, en struktur som förr i tiden var betydelsefull för regionens försvar, och föreställ dig de attacker som dess tjocka murar för hundratals år sedan motstod.

Har du aldrig funderat på hur det skulle kännas att leva som en kunglighet? Strosa omkring på det imponerande området runt Presidentpalatset medan du ser framför dig hur omtalade personer bodde där. Abdin-palatset är ännu en vacker boning du inte får missa.

Om du någonsin har fantiserat om att leva som en kung, borde ett besök på Citadel, Kairo, Egypten vara bland de översta alternativen på listan över resor att göra. Citadellet är en lika fängslande plats som ser ut att höra hemma i en saga.

Oavsett var din tro ligger kommer du definitivt uppskatta den lugna stämningen som omger Den hängande kyrkan och Sultan Hussan-moskén. Ibn Tulun-moskén och Muhammad Ali-moskén kommer även vara av intresse för resande som är ute efter lite tid för självreflektion.

Hotell i Kairo

Ska du äntligen boka ett boende i Kairo? I vår reseguide kan du söka bland 157 olika boenden. Glöm inte att boka i tid!

Om du hellre spenderar pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på boende kan antingen Zayed Hotel eller Oasis Hotel Heliopolis vara det du är ute efter. Om du däremot är en sådan person som gillar att lyxa till det när du reser skulle Four Seasons Hotel Cairo at First Residence eller Four Seasons Hotel Cairo Nile Plaza vara mer för dig.