Billiga hotell i Kairo - 909 att välja från

Hotell från 520 kr

Kolla hotellpriser i Kairo

Kairo hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kairo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Kairo

Topperbjudanden på lyxhotell i Kairo

Kairo vid Nilens strand

I Kairo finns shopping och museer; drick kaffe och rök vattenpipa och blicka ned över floden Nilen. När du besöker Kairo är ett besök vid pyramiderna i Giza, ett av de sju underverken, ett måste – liksom att känna på stadspulsen i gränderna invid marknaden. Söker du ett hotell i Kairo? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Kairo. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Kairo. Är du nyfiken på Mellanöstern och letar efter fler resmål att välja mellan kan MrJet också erbjuda hotell i Dubai.

Hotell Kairo – kryddor på markanden

I Kairo finns många bra restauranger och du kan fördjupa dig i islamsk konst och i den koptiska konsten likaså. I Koptiska Kairo i gamla Kairo finns kristna kyrkor, synagogor och kloster; här finns Babylontornet, den hängande kyrkan och Koptiska museet. Bokar du hotell i Kairo finns många sevärdheter och mycket historia att ta del av. I det islamska Kairo finns till exempel Citadellet, ett medeltida islamskt fort från vilket du får en vidunderlig utsikt över Kairo. Citadellet är en historisk skyddad plats och här finns en moské och museer. Alabastermoskén är ett av Kairos landmärken och Khan el Khalili är den orientaliska marknaden där du kan pruta på unika produkter: smycken kryddor, kläder och mattor – allt som hör en marknad till finns på Khan el Khalili.

Tutankhanuns grav

För den som är intresserad av historia är Kairo ett mecka. Från ditt hotell i Kairo kan du bege dig till Egyptiska museet för att se mumifierade faraoner och guld från Tutankhamuns grav. På Koptiska museet finns textiler och tidig kristen konst från Egypten. På Museet för egyptisk modern konst finns måleri från 1900-talet och framåt. Det finns förstås guidade rundturer i Kairo, med en guide kan du få ta del av flertalet av Kairos sevärdheter, som Sfinxen, museer och marknaden. Du väljer själv om du vill bli ledsagad eller upptäcka staden på egen hand när du bokar ditt Kairo-hotell.

Senaste Kairo hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av mrjet