Billiga hotell i Kairo - 848 att välja från

Hotell från 272 kr

Kolla hotellpriser i Kairo

Kairo hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kairo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Kairo

Topperbjudanden på lyxhotell i Kairo

Kairo - En stad för alla smaker

Som nyanländ i Kairo, Mellanösterns största stad, bör man förvänta sig ett förbluffande högt tempo. Tid är pengar på de fullpackade gatorna i Egyptens huvudstad. Från ditt hotell i Kairo kanske du har utsikt över staden som sträcker sig mot horisonten och försvinner in i dimman. Tillsammans med bruset och de outtröttliga tutorna från trafiken nere på gatorna kan första överblicken vara lika överväldigande som den är fascinerande. Denna torra men otroligt välkomnande metropol bryr sig inte om vem du är eller vart du kommer ifrån. Det finns attraktioner, sevärdheter och hotell i Kairo för alla tycken och plånböcker.

Första stopp - Pyramiderna i Giza

Ingen som besöker Kairo missar en tur ut till de 5000 år gamla pyramiderna i Giza, och det borde inte du heller göra. Från centrala Kairo tar det cirka 30 minuter till Giza och det är det mest bekväma alternativet. Det går också att ta en buss ut, vilket är klart billigare. På vägen tillbaka borde du stanna för lunch vid Andrea El Mariouteya. Restaurangen serverar utsökt kyckling och brödet är alltid färskt. Dessa överdådiga konstruktioner är en del av antikens sju underverk och byggdes som gravar till stora faraoner och kejsarinnor. Pyramiderna i Giza är den mest besökta attraktionen i Egypten och lockar tyvärr till sig en samling bedragare och oärliga affärsmän. Agera varsamt när du bokar saker som t.ex. kamelturer och håll hårt i dina värdesaker.

Mat & kultur på Kairos gator

Kairo är en livlig stad och stadens utbud av caféer och restauranger är stort. Kebab och falafel är två av Egyptens vanligaste rätter och det går att hitta i varje gathörn. Priserna varierar otroligt mycket och precis som med mycket annat i staden kan det vara skrämmande billigt eller skrämmande dyrt. Mat från hela världen går att finna och goda råd kommer ofta från någon på ditt hotell i Kairo.

Khan El Khalili Marknaden är ett måste för dig som gillar att shoppa och plocka på dig en del udda produkter. Det är den största bazaren i Kairo och tillsammans erbjuder försäljarna allt du kan tänka dig. Många kommer hit bara för att uppleva marknaden och det finns gott om snacks och dryck att njuta av medan du tränger dig fram genom myllret av folk. Egyptens högsäsong är vintern och då stiger priserna. De bästa tiderna för att lyckas boka ett bra och billigt hotell Kairo samt kunna njuta av ett varmt men behagligt väder är månaderna precis före och efter sommaren. Vi på MrJet hjälper dig att boka ditt hotell Kairo.