Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Yoichi hotell

Guest House Yoichi Hämta priser
Guest House Yoichi

Guest House Yoichi

379, Yamadacho, Yoichi, Hokkaido
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Yoichi ligger mindre än 2 km från Nikka whiskeydistilleri och Yoichi Space Dome. Yoichis småbåtshamn och Yoichis risvinsbryggeri ligger också 3 km härifrån.

  Hotel Sonia Otaru 560 kr
  Hotel Sonia Otaru

  Hotel Sonia Otaru

  1-4-20 Ironai, Otaru, Hokkaido
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i ett historiskt område ligger nära både Sakaimachi Street och Otaru Canal. Otaru City General Museum Ungakan och Otaru City Art Museum ligger också fem minuter härifrån.

   UNWIND HOTEL & BAR OTARU Hämta priser
   UNWIND HOTEL & BAR OTARU

   UNWIND HOTEL & BAR OTARU

   1 Chome-8-25 Ironai, Otaru, Hokkaido
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Otaru ligger nära Sakaimachi Street och Otaru Canal. Otaru City Art Museum och Otaru City General Museum Ungakan ligger också tio minuter härifrån.

    Park Hyatt Niseko Hanazono 3 281 kr
    Park Hyatt Niseko Hanazono

    Park Hyatt Niseko Hanazono

      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i lyxstil i bergen ligger 0,1 km från Niseko Hanazono skidort och 4,4 km från White Isle Niseko Snowmobile Park. Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort) och Kutchancho Asahigaoka skidanläggning ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Utforska Yoichi


     I Yoichi finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Yoichi med omnejd:

     • Yoichi Space Dome
     • Nikka whiskeydistilleri
     • Yoichis risvinsbryggeri
     • Yoichis småbåtshamn
     • Yamamoto Sightseeing Orchard
     • Fugoppe Cave
     • Fruits Park Niki

     När du planerar resan till Yoichi kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Sapporo (OKD-Okadama). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Yoichi?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Yoichi, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Yoichi brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är januari och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yoichi ligger på 1176 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma