Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Yoichi hotell

Guest House Yoichi Hämta priser
Guest House Yoichi

Guest House Yoichi

379, Yamadacho, Yoichi, Hokkaido
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Yoichi ligger mindre än 2 km från Nikka whiskeydistilleri och Yoichi Space Dome. Yoichis småbåtshamn och Yoichis risvinsbryggeri ligger också 3 km härifrån.

  OTARU GREEN HOTEL 250 kr
  OTARU GREEN HOTEL

  OTARU GREEN HOTEL

  3-5-14 Inaho, Otaru, Hokkaido
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Shiribeshi ligger 2 km från Otaru Canal och Otaru Music Box Museum. Shin Nihonkai Ferry och Otaru Tenguyama linbana ligger dessutom 5 km härifrån.

   Hotel Nord Otaru 741 kr
   Hotel Nord Otaru

   Hotel Nord Otaru

   1-4-16 Ironai, Otaru, Hokkaido
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Shiribeshi ligger en kvarts promenad från Otaru Canal och Otaru Music Box Museum. Shin Nihonkai Ferry och Otaru Tenguyama linbana ligger dessutom 5 km härifrån.

    Dormy Inn Premium Otaru Natural Hot Spring 807 kr
    Dormy Inn Premium Otaru Natural Hot Spring

    Dormy Inn Premium Otaru Natural Hot Spring

    3-9-1, Inaho, Otaru, Hokkaido
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Shiribeshi ligger tio minuters promenad från Sakaimachi Street och Otaru Canal. Otaru City Art Museum och Otaru City General Museum Ungakan ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Utforska Yoichi


     I Yoichi finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Yoichi med omnejd:

     • Yoichi Space Dome
     • Nikka whiskeydistilleri
     • Yoichis risvinsbryggeri
     • Yoichis småbåtshamn
     • Yamamoto Sightseeing Orchard
     • Fugoppe Cave
     • Fruits Park Niki

     När du planerar resan till Yoichi kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Sapporo (OKD-Okadama). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Yoichi?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Yoichi, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Yoichi brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är januari och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yoichi ligger på 1176 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma