Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Oshoro hotell

Grand Park Otaru 776 kr
Grand Park Otaru

Grand Park Otaru

11-3 Chikko, Otaru, Hokkaido
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i ett historiskt område ligger nära Shin Nihonkai Ferry, Otaru Canal och Otaru Music Box Museum. I närheten ligger även Syusenkan och Kita-no-homare sake-bryggeri Shusen-kan museum.

  Hotel Sonia Otaru 560 kr
  Hotel Sonia Otaru

  Hotel Sonia Otaru

  1-4-20 Ironai, Otaru, Hokkaido
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i ett historiskt område ligger nära både Sakaimachi Street och Otaru Canal. Otaru City General Museum Ungakan och Otaru City Art Museum ligger också fem minuter härifrån.

   UNWIND HOTEL & BAR OTARU 853 kr
   UNWIND HOTEL & BAR OTARU

   UNWIND HOTEL & BAR OTARU

   1 Chome-8-25 Ironai, Otaru, Hokkaido
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Otaru ligger nära Sakaimachi Street och Otaru Canal. Otaru City Art Museum och Otaru City General Museum Ungakan ligger också tio minuter härifrån.

    HOTEL TORIFITO OTARU CANAL 665 kr
    HOTEL TORIFITO OTARU CANAL

    HOTEL TORIFITO OTARU CANAL

    1-5-7, Ironai, Otaru, Hokkaido
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Otaru ligger nära Sakaimachi Street och Otaru Canal. Otaru City Art Museum och Otaru City General Museum Ungakan ligger också fem minuter härifrån.

     Karta

     Utforska Oshoro


     I Oshoro finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Oshoro med omnejd:

     • Fugoppe Cave
     • Shioya Beach
     • Yamamoto Sightseeing Orchard
     • Nikka whiskeydistilleri
     • Yoichis småbåtshamn
     • Yoichi Space Dome
     • Yoichis risvinsbryggeri

     När du förebereder din resa till Oshoro kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Sapporo (OKD-Okadama). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Oshoro?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Oshoro, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Oshoro brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är januari och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Oshoro är 1176 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma