Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Yasu hotell

Central Hotel Yasu Hämta priser
Central Hotel Yasu

Central Hotel Yasu

948-1, Ichimiyake, Yasu-shi, Yasu, Shiga (prefecture)
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med golfbana i Yasu ligger 4,5 km från Moriyama Firefly Museum och 4,9 km från Zenryuji Temple. Cultural Assets Center och Kamo Shrine ligger också mindre än en mil härifrån.

  Business Hotel Takara Hämta priser
  Business Hotel Takara

  Business Hotel Takara

  855 Koshinohara, Yasu-shi, Yasu, Shiga (prefecture)
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Yasu ligger mindre än en mil från Zenryuji Temple, Moriyama Firefly Museum och Cultural Assets Center. Kamo Shrine och Daiminakuchi Shrine ligger också mindre än en mil härifrån.

   RIHGA Royal Hotel Kyoto 1 099 kr
   RIHGA Royal Hotel Kyoto

   RIHGA Royal Hotel Kyoto

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centrala Kyoto ligger tio minuters promenad från Nishihonganji-templet, Kyoto-tornet och Kyoto Aquarium. Toji-templet och Shijo Omiya ligger också 2 km härifrån. Kyoto station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Toji station promenerar du på 12 minuter.

    Kyoto Century Hotel 1 020 kr
    Kyoto Century Hotel

    Kyoto Century Hotel

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med romantisk prägel ligger i Centrala Kyoto, mindre än 3 km från Kyoto-tornet, Nishiki Market och Kawaramachi. Shijo Omiya och Kiyomizu-templet ligger endast 3 km härifrån. Kyoto station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Kujo tunnelbanestation promenerar du på 14 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Yasu


     Det är defintivt värt att besöka Yasu, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra lösning.

     • 6 hotell i Moriyama

     Utforska Yasu


     I Yasu finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Yasu med omnejd:

     • Biwasjön
     • Kiyomizu-templet
     • Det kejserliga palatset i Kyoto
     • Nijo-slottet
     • Heian-helgedomen
     • Ookini Zaidan
     • Sanjusangendo-templet

     När passar det bäst att utforska Yasu?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Yasu, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Yasu brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 265 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 205 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 240 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Yasu ligger på 1053 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma