Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Wairoa hotell

Hotel Armitage and Conference Centre 1 430 kr
Hotel Armitage and Conference Centre

Hotel Armitage and Conference Centre

9 Willow St, Tauranga
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Tauranga ligger fem minuters promenad från Robbins Park och Tauranga Domain. The Elms Mission House och Tauranga Art Gallery ligger också tio minuter härifrån.

  Oceanside Resort & Twin Towers 1 233 kr
  Oceanside Resort & Twin Towers

  Oceanside Resort & Twin Towers

  1 Maunganui Road, Mount Maunganui
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell på stranden i Mount Maunganui ligger mindre än 3 km från Mount Hot Pools och Blake Park (idrottsarena). ASB Baypark ligger 7,7 km härifrån.

   Trinity Wharf Tauranga 1 313 kr
   Trinity Wharf Tauranga

   Trinity Wharf Tauranga

   51 Dive Crescent, Tauranga
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i centrala Tauranga ligger en kvarts promenad från The Elms Mission House, Tauranga Art Gallery och Tauranga Domain. Robbins Park och Waipu Bay ligger också 2 km härifrån.

    The Atrium Apartments 1 191 kr
    The Atrium Apartments

    The Atrium Apartments

    23 Maunganui Road, Mount Maunganui
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet vid stranden i Mount Maunganui ligger mindre än 2 km från Mount Maunganui Beach och Mount Maunganui . Pilot Bay Beach och Mount Hot Pools ligger också fem minuter härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Wairoa


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Wairoa med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta hotell i Wairoa och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Minden Heights Bed and Breakfast

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Wairoa och i synnerhet poolen:

     • Minden Heights Bed and Breakfast

     Gäster som bor på detta hotell i Wairoa brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Minden Heights Bed and Breakfast

     Utforska Wairoa


     I Wairoa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Wairoa med omnejd:

     • Te Puna Quarry Park
     • Waimarino Adventure Park
     • Mills Reef Winery
     • Fernland Spa
     • Tauranga Golf Club
     • Mclaren Falls Park
     • Oropi Hot Pools & Cafe

     När du förebereder din resa till Wairoa kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Tauranga (TRG). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Wairoa?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Wairoa, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Wairoa brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Wairoa ligger på 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma