Reserestriktioner kan gälla för Indien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Vikramgadh - 4 att välja från

Hotell från 360 kr

Kolla hotellpriser i Vikramgadh

Vikramgadh hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Vikramgadh
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Vikramgadh?

Om du undrar när det är bäst att resa till Vikramgadh, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Vikramgadh brukar vara maj och november, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är april och mars.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 603 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1462 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 86 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Vikramgadh ligger på 2151 millimeter.