Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Sajan hotell

Sajan Nature Club A Nature Trails Resort Hämta priser
Sajan Nature Club A Nature Trails Resort

Sajan Nature Club A Nature Trails Resort

Village Sajan, Taluka Vikramgad, Off Wada-Jawhar road, Jawhar, Maharashtra
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort erbjuder familjevänligt boende i Jawhar.

  Govardhan Retreat Center Hämta priser
  Govardhan Retreat Center

  Govardhan Retreat Center

  Govardhan Ecovillage, Galtare, P.O., Hamrapur, Wada Taluka, Vada, Maharashtra
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort i Vada ligger mindre än fem mil från Shirgaon Beach, Kelwa Beach och Satpati Beach. The Great Escape Water Park och Chinchoti Water Falls ligger också mindre än fem mil härifrån.

   swapna bhumi farm resort Hämta priser
   swapna bhumi farm resort

   swapna bhumi farm resort

   Wada - Manor Rd, Vada, Maharashtra
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort i Vada ligger mindre än fem mil från Shirgaon Beach, Kelwa Beach och Satpati Beach. The Great Escape Water Park ligger 50,1 km härifrån.

    Spot ON 62961 Mega Villa Hämta priser
    Spot ON 62961 Mega Villa

    Spot ON 62961 Mega Villa

    001 Mega Villa Private LimitedVillage, NaneWadaPalghar Nane, Wada, Palghar, Maharashtra
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Palghar ligger mindre än fem mil från Shirgaon Beach, Kelwa Beach och Satpati Beach.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Sajan

     Om du bestämt att Sajan är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Sajan på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Sajan

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Sajan, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Sajan. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Sajan

     Väl framme i Sajan väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Sajan. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Sajan att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma