Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Vasai East hotell

Hotel Regency Vasai 189 kr
Hotel Regency Vasai

Hotel Regency Vasai

Vinayak Plaza, Waliv Naka, Vasai East, Vasai, Maharashtra
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Vasai ligger mindre än 15 km från Jivdani Temple, Bassein Fort och The Great Escape Water Park. Arnala strand ligger 18,2 km härifrån.

  Golden Chariot Vasai Hotel and Spa Hämta priser
  Golden Chariot Vasai Hotel and Spa

  Golden Chariot Vasai Hotel and Spa

  44-5-1 Western Express Highway - NH-8, Vasai
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Vasai ligger mindre än två mil från Jivdani Temple, The Great Escape Water Park och Bassein Fort. Arnala strand och Kanheri-grottorna ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Hotel Sai Residency Vasai Hämta priser
   Hotel Sai Residency Vasai

   Hotel Sai Residency Vasai

   Waliv Phata, Sativali Road, Above Modi Hyundai Showroom, Vasai, Maharashtra
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Vasai ligger mindre än två mil från Jivdani Temple, Bassein Fort och The Great Escape Water Park. Arnala strand ligger 18,3 km härifrån.

    Hotel Imperial Hämta priser
    Hotel Imperial

    Hotel Imperial

    Vasai, Vasai, MH
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Vasai ligger mindre än 15 km från Jivdani Temple, Sanjay Gandhi nationalpark och Bassein Fort. The Great Escape Water Park och Arnala strand ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Vasai East

     Om du bestämt att Vasai East är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Vasai East på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Vasai East

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Vasai East, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Vasai East. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Vasai East

     Väl framme i Vasai East väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Vasai East. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Vasai East att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma