Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Valdemossa hotell

Mirabó de Valldemossa 2 845 kr
Mirabó de Valldemossa

Mirabó de Valldemossa

Ctra. Valldemossa Km 15.950, Valdemossa, Mallorca
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med romantisk prägel i bergen ligger 2,2 km från Real Cartuja de Valldemossa och mindre än en mil från Son Marriog och Universidad de las Islas Baleares . Puerto de Valldemossa och La Casa de Robert Graves ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Hotel Continental Valldemossa Hämta priser
  Hotel Continental Valldemossa

  Hotel Continental Valldemossa

  MA 10, Km 68.3, Valldemossa, Serra de Tramuntana, Valdemossa
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger vid havet, endast 10 km från Cala Deia och mindre än två mil från Universidad de las Islas Baleares och Cala Banyalbufar. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Ferrocarril de Soller tågstation, Soller och Playa de Port de Sóller.

   Hotel Sa Vall Valldemossa Hämta priser
   Hotel Sa Vall Valldemossa

   Hotel Sa Vall Valldemossa

   Cami Son Escanelles 19, Valdemossa, Mallorca
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Valdemossa ligger 1,1 km från Real Cartuja de Valldemossa och mindre än en mil från Son Marriog och Puerto de Valldemossa. Universidad de las Islas Baleares och La Casa de Robert Graves ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Hotel Cas Papà Hämta priser
    Hotel Cas Papà

    Hotel Cas Papà

    Jovellanos 8, Valdemossa, Balearic Islads
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Valdemossa ligger 0,1 km från Real Cartuja de Valldemossa och mindre än en mil från Son Marriog och Puerto de Valldemossa. Universidad de las Islas Baleares och La Casa de Robert Graves ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Valdemossa

     Rusticae Es Petit Hotel de Valldemossa Hämta priser
     Rusticae Es Petit Hotel de Valldemossa

     Rusticae Es Petit Hotel de Valldemossa

     Uetam, 1, Valdemossa, Mallorca
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i ett historiskt område ligger 0,1 km från Real Cartuja de Valldemossa och mindre än en mil från Son Marriog och Puerto de Valldemossa. Universidad de las Islas Baleares och La Casa de Robert Graves ligger också mindre än 15 km härifrån.

      Karta

      Hitta hotell i Valdemossa


      Du tänker alltså resa till Valdemossa? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 40 hotell och andra sorters boenden i Valdemossa.


      Topphotell och andra boendealternativ i Valdemossa


      Det går lätt att hitta boende i Valdemossa med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


      Gästerna gillar följande hotell i Valdemossa, och i synnerhet deras gratis frukost:

      • Mirabó de Valldemossa
      • Son Escanelles
      • Agroturismo Son Viscos Valldemossa

      Dessa hotell i Valdemossa är populära hos gästerna, som brukar gilla deras pool:

      • Hotel Sa Vall Valldemossa
      • Villa Son Beltran Valldemossa
      • Valldemossa: Fantastisk Villa i Exklusivt i Sierra de Tramuntana

      Utforska Valdemossa


      I Valdemossa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Valdemossa med omnejd:

      • Frederic Chopin
      • Palacio del Rey Sancho
      • Real Cartuja de Valldemossa
      • Puerto de Valldemossa
      • Puig Mayor
      • Catedral de Santa María de Palma
      • Castillo de Bellver

      När du planerar din resa till Valdemossa kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Palma de Mallorca (PMI). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


      När passar det bäst att utforska Valdemossa?


      Om du undrar när det är bäst att resa till Valdemossa, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Valdemossa brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och oktober, medan de torraste är april och augusti.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 18°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Valdemossa är 20 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma