Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.

Uvernet-Fours hotell

Marmotel Hämta priser
Marmotel

Marmotel

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i bergen ligger Pra-Loup och 4,1 km från El Zocalo-teatern. Bois-Chenu golfbana och Musée de la Vallée ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Hôtel Club du Soleil Les Bergers Hämta priser
  Hôtel Club du Soleil Les Bergers

  Hôtel Club du Soleil Les Bergers

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende i bergen ligger Pra-Loup och mindre än en mil från Bois-Chenu golfbana och El Zocalo-teatern. Musée de la Vallée och Tête de la Sestrière ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Résidence Soleilvacances Pra-Loup 1600 Hämta priser
   Résidence Soleilvacances Pra-Loup 1600

   Résidence Soleilvacances Pra-Loup 1600

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta boende i bergen ligger Pra-Loup och mindre än en mil från Bois-Chenu golfbana och El Zocalo-teatern. Musée de la Vallée och Djungeläventyrspark ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Godille Immobilier Hämta priser
    Godille Immobilier

    Godille Immobilier

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet nära skidbacken i Uvernet-Fours ligger i bergen, Pra-Loup, och mindre än 15 km från Djungeläventyrspark och Bois-Chenu golfbana. Tête de la Sestrière och El Zocalo-teatern ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Uvernet-Fours


     Du tänker alltså åka till Uvernet-Fours? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 20 hotell och andra boendealternativ i Uvernet-Fours.


     Topphotell och andra boendealternativ i Uvernet-Fours


     Det går lätt att hitta boende i Uvernet-Fours med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Uvernet-Fours, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Marmotel
     • Hôtel Le Loup Blanc

     Dessa hotell i Uvernet-Fours är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Chalet les Blancs
     • Odalys le Village du Praroustan
     • Hôtel Club du Soleil Les Bergers

     Resenärer som bor på dessa hotell i Uvernet-Fours brukar tycka om fitnesscentret:

     • Chalet les Blancs
     • Marmotel

     Utforska Uvernet-Fours


     I Uvernet-Fours finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Uvernet-Fours med omnejd:

     • Pra-Loup
     • La Foux d'Allos
     • Col de la Cayolle
     • Le Sauze
     • El Zocalo-teatern
     • Bois-Chenu golfbana
     • Musée de la Vallée

     När du planerar resan till Uvernet-Fours kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Nice (NCE-Cote d'Azur). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Uvernet-Fours?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Uvernet-Fours, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Uvernet-Fours brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och juni, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Uvernet-Fours är 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma