Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Uvernet-Fours hotell

Hôtel Club du Soleil Les Bergers 815 kr
Hôtel Club du Soleil Les Bergers

Hôtel Club du Soleil Les Bergers

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta boende i bergen ligger mindre än 5 km från Pra-Loup, Bois-Chenu golfbana och El Zocalo-teatern. Musée de la Vallée och Djungeläventyrspark ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Pra Loup Vacances 578 kr
  Pra Loup Vacances

  Pra Loup Vacances

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i bergen ligger mindre än 5 km från Pra-Loup, Bois-Chenu golfbana och El Zocalo-teatern. Musée de la Vallée och Djungeläventyrspark ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Praroustan by Actisource Hämta priser
   Praroustan by Actisource

   Praroustan by Actisource

   1500 Lieu-dit Les Molanes Station, Pra-Loup, Uvernet-Fours
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i bergen ligger mindre än 5 km från Pra-Loup, Bois-Chenu golfbana och El Zocalo-teatern. Musée de la Vallée och Djungeläventyrspark ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Chalet les Blancs 1 021 kr
    Chalet les Blancs

    Chalet les Blancs

    Clos Sorel Molanes, Uvernet-Fours
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i bergen ligger 2,5 km från Pra-Loup och mindre än en mil från Bois-Chenu golfbana och El Zocalo-teatern. Musée de la Vallée och Djungeläventyrspark ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Uvernet-Fours


     Du tänker alltså åka till Uvernet-Fours? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 20 hotell och andra boendealternativ i Uvernet-Fours.


     Topphotell och andra boendealternativ i Uvernet-Fours


     Det går lätt att hitta boende i Uvernet-Fours med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Uvernet-Fours, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Marmotel
     • Hôtel Le Loup Blanc

     Dessa hotell i Uvernet-Fours är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Chalet les Blancs
     • Odalys le Village du Praroustan
     • Hôtel Club du Soleil Les Bergers

     Resenärer som bor på dessa hotell i Uvernet-Fours brukar tycka om fitnesscentret:

     • Chalet les Blancs
     • Marmotel

     Utforska Uvernet-Fours


     I Uvernet-Fours finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Uvernet-Fours med omnejd:

     • Pra-Loup
     • La Foux d'Allos
     • Col de la Cayolle
     • Le Sauze
     • El Zocalo-teatern
     • Bois-Chenu golfbana
     • Musée de la Vallée

     När du planerar resan till Uvernet-Fours kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Nice (NCE-Cote d'Azur). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Uvernet-Fours?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Uvernet-Fours, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Uvernet-Fours brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och juni, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Uvernet-Fours är 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma