Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Ubatã hotell

Beija-Flor Hotel 378 kr
Beija-Flor Hotel

Beija-Flor Hotel

Rua Jose Muniz Ferreira 410, Ipiaú, BA
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Ipiaú.

  Pousada Cardoso 360 kr
  Pousada Cardoso

  Pousada Cardoso

  Av. Getúlio Vargas, 1015, Centro, Ipiaú, BA
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem ligger i Ipiaú.

   Karta

   När passar det bäst att utforska Ubatã?


   Om du undrar när det är bäst att besöka Ubatã, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ubatã brukar vara januari och februari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och oktober.


   Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

   • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
   • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
   • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
   • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
   • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ubatã ligger på 1111 millimeter.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma