Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Ponta da Tulha hotell

Jardim Atlântico Beach Resort Hämta priser
Jardim Atlântico Beach Resort

Jardim Atlântico Beach Resort

Rodovia Ilhéus - Olivença, Km 02, Ilheus, BA
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på stranden i São Francisco ligger 0,2 km från Praias do Sul och 2,2 km från Milionarios-stranden. Avenidas strand och Concha-stranden ligger också 3 km härifrån.

  Txai Resort - Relais&Châteaux Hämta priser
  Txai Resort - Relais&Châteaux

  Txai Resort - Relais&Châteaux

  Rodovia Ilhéus Itacaré, Km 48, Itacare, BA
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Itacare ligger 5,4 km från Engenhoca strand och mindre än 25 km från Jeribucacu Beach och Resende strand. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Tiririca-stranden och Costa-stranden.

   Hotel Praia do Sol 499 kr
   Hotel Praia do Sol

   Hotel Praia do Sol

   Av. Tancredo Neves, S/N KM 0, São Francisco, Ilheus, BA
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på stranden i São Francisco ligger 0,1 km från Praias do Sul och 3,3 km från Milionarios-stranden. Avenidas strand och Concha-stranden ligger också 2 km härifrån.

    Hotel Aldeia da Praia 499 kr
    Hotel Aldeia da Praia

    Hotel Aldeia da Praia

    Av. Tancredo Neves, s/n Km 4, Jardim Atlântico, Ilheus
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Ilheus ligger nära Praias do Sul och Milionarios-stranden. Cururupe Beach och Avenidas strand ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Utforska Ponta da Tulha


     I Ponta da Tulha finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ponta da Tulha med omnejd:

     • Den förtrollade lagunen
     • Foz do Rio Sargi
     • Praia do Pe de Serra
     • Serra Grande-utsiktsplatsen
     • Praias do Norte
     • Patizeiro Beach
     • Marciano-stranden

     När du planerar din resa till Ponta da Tulha kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Ilheus (IOS). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Ponta da Tulha?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Ponta da Tulha, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ponta da Tulha brukar vara januari och februari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Ponta da Tulha är 1111 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma