Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Ubaitaba hotell

Ecoporan Hotel Charme Spa & Eventos 926 kr
Ecoporan Hotel Charme Spa & Eventos

Ecoporan Hotel Charme Spa & Eventos

Rua 10, s/n, Quadra L, Condomínio Conchas do Mar, Itacare, BA
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell vid havet i Itacare ligger tio minuters promenad från Coroinha Beach, Pedro Longos gata och Itacaré lastkaj. Concha strand och Pontal-stranden ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Txai Resort - Relais&Châteaux 4 683 kr
  Txai Resort - Relais&Châteaux

  Txai Resort - Relais&Châteaux

  Rodovia Ilhéus Itacaré, Km 48, Itacare, BA
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Itacare ligger 5,4 km från Engenhoca strand och mindre än 25 km från Jeribucacu Beach och Resende strand. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Tiririca-stranden och Costa-stranden.

   Pousada Encontro das Águas 408 kr
   Pousada Encontro das Águas

   Pousada Encontro das Águas

   R. Praia da Concha, 46, Itacare, BA
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Itacare ligger nära Coroinha Beach och Pedro Longos gata. Itacaré lastkaj och Pontal-stranden ligger också tio minuter härifrån.

    Pousada Bambu 485 kr
    Pousada Bambu

    Pousada Bambu

    Loteamento Conchas do Mar, 149, Lote 52, Itacare, BA
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Itacare ligger nära Concha strand och Pontal-stranden. Coroinha Beach och Pedro Longos gata ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Ubaitaba?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Ubaitaba, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ubaitaba brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ubaitaba är 1111 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma