Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Te Puna hotell

Accommodation Te Puna Hämta priser
Accommodation Te Puna

Accommodation Te Puna

Corner Minden Road &, Auckland Waihi Road (SH2), Te Puna, Tauranga
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Te Puna ligger 3,2 km från Waimarino Adventure Park och 3,3 km från Te Puna Quarry Park. Fernland Spa och Tenpin Tauranga ligger också mindre än en mil härifrån.

  Oceanside Resort & Twin Towers 973 kr
  Oceanside Resort & Twin Towers

  Oceanside Resort & Twin Towers

  1 Maunganui Road, Mount Maunganui
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell på stranden i Mount Maunganui ligger mindre än 3 km från Mount Hot Pools och Blake Park (idrottsarena). ASB Baypark ligger 7,7 km härifrån.

   Trinity Wharf Tauranga 1 229 kr
   Trinity Wharf Tauranga

   Trinity Wharf Tauranga

   51 Dive Crescent, Tauranga
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i centrala Tauranga ligger tio minuters promenad från Robbins Park och The Elms Mission House. Tauranga Art Gallery och Waipu Bay ligger också 2 km härifrån.

    The Pacific Apartments Hämta priser
    The Pacific Apartments

    The Pacific Apartments

    8 Maunganui Rd, Mount Maunganui
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära stranden ligger mindre än 2 km från Mount Maunganui Beach och Mount Maunganui . Mount Hot Pools och Maunganui Beach ligger också fem minuter härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Te Puna


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Te Puna med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Te Puna och bland annat poolen:

     • Accommodation Te Puna

     Utforska Te Puna


     I Te Puna finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Te Puna med omnejd:

     • Waimarino Adventure Park
     • Mills Reef Winery
     • Te Puna Quarry Park
     • Fernland Spa
     • Omokoroa Beach
     • Tauranga Golf Club
     • Tenpin Tauranga

     När du förebereder din resa till Te Puna kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Tauranga (TRG). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Te Puna?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Te Puna, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Te Puna brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och september. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är mars och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 241 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Te Puna ligger på 1133 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma