Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Snillfjord hotell

Bårdshaug Herregård 1 843 kr
Bårdshaug Herregård

Bårdshaug Herregård

Orkdalsveien 102, Orkdal
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Orkdal ligger mindre än 2 km från Oti-sentret köpcentrum och Orkangers kyrka. Orkangers hamn ligger 2,4 km härifrån.

  Vertshuset Fannarheimr 990 kr
  Vertshuset Fannarheimr

  Vertshuset Fannarheimr

  Gryttingveien 2, Orkdal
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat ståtar med ett läge vid floden och ligger mindre än en mil från Oti-sentret köpcentrum, Orkangers kyrka och Orkangers hamn. Saupstad Ski Center och City Syd ligger också mindre än fyra mil härifrån.

   Ørland Kysthotell 1 393 kr
   Ørland Kysthotell

   Ørland Kysthotell

   Rådhusgaten 10, Brekstad, Orland
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i centrala Orland ligger mindre än 2 km från Ørland kultursenter och Ørland kirke. Austrått fort ligger 6,5 km härifrån.

    Hotell Frøya 1 433 kr
    Hotell Frøya

    Hotell Frøya

    Rådhusgata 10, Frøya
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Frøya ligger mindre än tre mil från Fillvatnet, Kystmuseet och Ansnes småbåtshamn.

     Karta

     Hitta hotell i Snillfjords kommun


     Det är defintivt värt att besöka Snillfjords kommun, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra lösning.

     • 4 hotell i Orkdal

     Utforska Snillfjords kommun


     I Snillfjords kommun finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Snillfjords kommun med omnejd:

     • Oti-sentret köpcentrum
     • Orkangers hamn
     • Orkangers kyrka

     När du planerar din resa till Snillfjords kommun kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Orland (OLA-Brekstad). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Snillfjords kommun?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Snillfjords kommun, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Snillfjords kommun brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och januari, medan de torraste är maj och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Snillfjords kommun är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma