Reserestriktioner kan gälla för Norge, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Snillfjord - 61 att välja från

Hotell från 974 kr

Kolla hotellpriser i Snillfjord

Snillfjord hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Snillfjord
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Snillfjords kommun

Det är defintivt värt att besöka Snillfjords kommun, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra lösning.

  • 4 hotell i Orkdal

Utforska Snillfjords kommun

I Snillfjords kommun finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Snillfjords kommun med omnejd:

  • Oti-sentret köpcentrum
  • Orkangers hamn
  • Orkangers kyrka

När du planerar din resa till Snillfjords kommun kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Orland (OLA-Brekstad). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Snillfjords kommun?

Om du undrar när det är bäst att besöka Snillfjords kommun, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Snillfjords kommun brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och januari, medan de torraste är maj och juni.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Snillfjords kommun är 30 millimeter.