Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Sidi Dhrif hotell

Dar El Marsa 1 218 kr
Dar El Marsa

Dar El Marsa

75 Habib Bourguiba Street, La Marsa
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil vid strandpromenaden ligger mindre än 3 km från La Marsa Beach, Amerikanska kyrkogården i Nordafrika och Museum Dar el-Annabi. Palais Ennejma Ezzahra och S:t Louis katedral ligger också 5 km härifrån.

  Charmin & Trendy Apartment Marsa Beach Hämta priser
  Charmin & Trendy Apartment Marsa Beach

  Charmin & Trendy Apartment Marsa Beach

  14 rue ali bachhamba, La Marsa
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet nära stranden ligger mindre än 3 km från La Marsa Beach, Museum Dar el-Annabi och Amerikanska kyrkogården i Nordafrika. Palais Ennejma Ezzahra och S:t Louis katedral ligger också 5 km härifrån.

   Dar Corniche La Marsa - Adults Only Hämta priser
   Dar Corniche La Marsa - Adults Only

   Dar Corniche La Marsa - Adults Only

   3,rue Abou Tammam Corniche la Marsa, La Marsa
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat ligger vid stranden i La Marsa, fem kilometer från La Marsa Beach, Amerikanska kyrkogården i Nordafrika och Kartagos acropolium. Mindre än 15 km härifrån hittar du Kartagomuseet och Plage de La Goulette .

    Dar Phenicia Hämta priser
    Dar Phenicia

    Dar Phenicia

    6 bis rue sidi salah, La Marsa
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Marsa Cube ligger mindre än 5 km från La Marsa Beach, Museum Dar el-Annabi och Palais Ennejma Ezzahra. Amerikanska kyrkogården i Nordafrika och S:t Louis katedral ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Sidi Dhrif

     Om du bestämt att Sidi Dhrif är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Sidi Dhrif på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Sidi Dhrif

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Sidi Dhrif, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Sidi Dhrif. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Sidi Dhrif

     Väl framme i Sidi Dhrif väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Sidi Dhrif. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Sidi Dhrif att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma