Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Shōdoshima hotell

Petit Hotel Southern most Hämta priser
Petit Hotel Southern most

Petit Hotel Southern most

1958 Ko, Nishimura, Shozu, Shodoshima, Kagawa
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära stranden ligger nära Setonaikai nationalpark och Shodoshima Olive Park. Olive Beach och Shodoshima Olive Park ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Pension Olive Hämta priser
  Pension Olive

  Pension Olive

  665-1 Katajo, Shodoshima-cho, Shodoshima, Kagawa
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i bergen ligger 0,1 km från Setonaikai nationalpark och 4,7 km från Olive Beach . Mindre än 15 km härifrån hittar du Shodoshima Olive Park och Rikyuhachiman Shrine.

   -Vacation Stay- Wayou House Hämta priser
   -Vacation Stay- Wayou House

   -Vacation Stay- Wayou House

   1538-1 Sakate, Shodoshima, Shodoshima, Kagawa
     
    1.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem vid havet ligger 2 km från Sakate hamns färjeterminal och Setos strand. Dounzan och Shodoshima Olive Park ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    Bay Resort Hotel Shodoshima Hämta priser
    Bay Resort Hotel Shodoshima

    Bay Resort Hotel Shodoshima

    16-3, Furue Otu, Shodoshima, Kagawa-ken
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell vid havet i Shodoshima ligger tio minuters promenad från Setonaikai nationalpark och Marukin Soy Sauce Memorial. Setos strand och Sakate hamns färjeterminal ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Shōdoshima

     Om du bestämt att Shōdoshima är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Shōdoshima på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Shōdoshima

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Shōdoshima, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Shōdoshima. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Shōdoshima

     Väl framme i Shōdoshima väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Shōdoshima. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Shōdoshima att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma