Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Tonosho hotell

Shodoshima International Hotel Hämta priser
Shodoshima International Hotel

Shodoshima International Hotel

24-67 Koh, Tonoshohmachi, Shohdogun, Shohdo Island, Tonosho, Kagawa-ken
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid havet ligger tio minuters promenad från Angel Road och Saikojis tempel. Shodoshima Olive Park och Olive Beach ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Resort Hotel Olivean Shodoshima Hämta priser
  Resort Hotel Olivean Shodoshima

  Resort Hotel Olivean Shodoshima

  63-1 Yakatazaki, Tonosho, Kagawa-ken
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Tonosho ligger mindre än 2 km från Setonaikai nationalpark och Great Kannon. Choshikei Monkey Park och Rikyuhachiman Shrine ligger också 5 km härifrån.

   Tenku Hotel Kairo 1 513 kr
   Tenku Hotel Kairo

   Tenku Hotel Kairo

   1135, Kou, Tonosho, Kagawa
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta ryokan vid havet ligger en kvarts promenad från Setonaikai nationalpark, MeiPAM och Tonoshos hamn. Angel Road och Kashima Beach ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Taiyou no Ouchi Hämta priser
    Taiyou no Ouchi

    Taiyou no Ouchi

    2401-13 Ko Tonosho-cho, Tonosho, Kagawa
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell i Tonosho ligger tio minuters promenad från Setonaikai nationalpark och Kashima Beach. Dosho Port och MeiPAM ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Tonosho


     Du funderar alltså på att ta en semester i Tonosho? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 10 hotell och andra boendealternativ i Tonosho.


     Topphotell och andra boendealternativ i Tonosho


     Det går lätt att hitta boende i Tonosho med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Tonosho får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Hotel Green Plaza Shodoshima
     • Shodoshima International Hotel
     • Resort Hotel Olivean Shodoshima

     Utforska Tonosho


     I Tonosho finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tonosho med omnejd:

     • Dosho Port
     • MeiPAM
     • Shimpakus enbärsträd vid templet Hoshoin
     • Buddhisttempel
     • Tonoshos hamn
     • Kashima Beach
     • Choshikei Monkey Park

     När du planerar din resa till Tonosho kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Takamatsu (TAK). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Tonosho?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Tonosho, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tonosho brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juni, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Tonosho är 49 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma