Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Shodoshima hotell

Petit Hotel Southern most Hämta priser
Petit Hotel Southern most

Petit Hotel Southern most

1958 Ko, Nishimura, Shozu, Shodoshima, Kagawa
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära stranden ligger nära Setonaikai nationalpark och Shodoshima Olive Park. Olive Beach och Shodoshima Olive Park ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Pension Olive Hämta priser
  Pension Olive

  Pension Olive

  665-1 Katajo, Shodoshima-cho, Shodoshima, Kagawa
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i bergen ligger 0,1 km från Setonaikai nationalpark och 4,7 km från Olive Beach . Mindre än 15 km härifrån hittar du Shodoshima Olive Park och Rikyuhachiman Shrine.

   -Vacation Stay- Wayou House 525 kr
   -Vacation Stay- Wayou House

   -Vacation Stay- Wayou House

   1538-1 Sakate, Shodoshima, Shodoshima, Kagawa
     
    1.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem vid havet ligger 2 km från Sakate hamns färjeterminal och Setos strand. Dounzan och Shodoshima Olive Park ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    Bay Resort Hotel Shodoshima Hämta priser
    Bay Resort Hotel Shodoshima

    Bay Resort Hotel Shodoshima

    16-3, Furue Otu, Shodoshima, Kagawa-ken
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell vid havet i Shodoshima ligger tio minuters promenad från Setonaikai nationalpark och Marukin Soy Sauce Memorial. Setos strand och Sakate hamns färjeterminal ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Shodoshima


     Du tänker alltså ta en semester i Shodoshima? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Shodoshima.


     Topphotell och andra boendealternativ i Shodoshima


     Det är lätt att hitta boende i Shodoshima med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Shodoshima och framför allt poolen:

     • Bay Resort Hotel Shodoshima

     Utforska Shodoshima


     I Shodoshima finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Shodoshima med omnejd:

     • Shodoshima Olive Park
     • Olive Beach
     • Olive Garden 1st Origin
     • Marukin Soy Sauce Memorial
     • Shōdoshima
     • Kankakei Ropeway
     • Sakate Bay Ferry Terminal

     När du förebereder din resa till Shodoshima kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Takamatsu (TAK). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Shodoshima?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Shodoshima, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Shodoshima brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Shodoshima är 49 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma