Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Neral hotell

Discover Resorts Hämta priser
Discover Resorts

Discover Resorts

Damothe Village, Neral-kalam Road, Neral, Karjat Taluka, Raigad District, Karjat, Maharashtra
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Karjat ligger mindre än fem mil från Adlabs Imagica, Della Adventure och Titwala Ganesh Mandir.

  Aanandi Farm and Resort Hämta priser
  Aanandi Farm and Resort

  Aanandi Farm and Resort

  Neral Matoshree Nagar Near Railway Fatak, tal karjat dist Raigad 410101, Karjat, Maharashtra
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Karjat ligger mindre än fem mil från Adlabs Imagica, Della Adventure och Tiger Point. Titwala Ganesh Mandir ligger 41,9 km härifrån.

   Janavi Resort -Matheran Hämta priser
   Janavi Resort -Matheran

   Janavi Resort -Matheran

   Janavi Resort ,Neral - Matheran Rd, Matoshree Nagar, Karjat, MH
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort ligger i Karjat, 37 km från Adlabs Imagica.

    OYO 28642 Janavi Resort Hämta priser
    OYO 28642 Janavi Resort

    OYO 28642 Janavi Resort

    At Post Bhose Mbl, Karjat
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Karjat ligger mindre än fem mil från Adlabs Imagica, Della Adventure och Tiger Point. Titwala Ganesh Mandir ligger 41,9 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Neral


     Det är definitivt värt att besöka Neral, men om du tycker det är svårt att hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara en bra idé.

     • 7 hotell i Matheran
     • 4 hotell i Karjat
     • 2 hotell i Ulhasnagar

     Utforska Neral


     I Neral finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Neral med omnejd:

     • Sunset Point
     • Monkey Hill

     När du planerar din resa till Neral kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivaji Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Neral?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Neral, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Neral brukar vara maj och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 603 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1462 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 86 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Neral ligger på 2151 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma