Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Montecchio Maggiore hotell

Hotel Castelli 573 kr
Hotel Castelli

Hotel Castelli

Viale Trieste, 73, Montecchio Maggiore, VI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i en förort ligger 2,5 km från Fondazione Bisazza och 4,6 km från Golfklubben Colli Berici. Fiera di Vicenza och Santa Maria Nuova-kyrkan ligger också mindre än en mil härifrån. Altavilla-Tavernelle station ligger på 16 minuters gångavstånd.

  Hotel Castagna Palace 517 kr
  Hotel Castagna Palace

  Hotel Castagna Palace

  Via Archimede 2, Montecchio Maggiore, VI
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i Montecchio Maggiore ligger 1,2 km från Fondazione Bisazza och 3,6 km från Golfklubben Colli Berici. Fiera di Vicenza och Museo della Civiltà Contadina O.N.L.U.S. ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Felix 807 kr
   Felix

   Felix

   Via Melaro 1, Montecchio Maggiore, VI
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i en förort i Montecchio Maggiore ligger mindre än 5 km från Fondazione Bisazza och Golfklubben Colli Berici. Giardini Salvi och Parco Querini ligger också mindre än 15 km härifrån.

    SHG Hotel Verona 603 kr
    SHG Hotel Verona

    SHG Hotel Verona

    Via Unita d'Italia 346, Verona, VR
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Borgo Venezia ligger 4 km från Castello di Montorio och 4,8 km från Veronas universitet. Le Corti Venete och Adige River ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Montecchio Maggiore


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Montecchio Maggiore med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Montecchio Maggiore, och bland annat deras gratis frukost:

     • Hotel Castelli
     • Felix

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Montecchio Maggiore och bland annat poolen:

     • Hotel Castelli

     Gäster som bor på detta hotell i Montecchio Maggiore brukar tycka om gymmet:

     • Hotel Castelli

     Utforska Montecchio Maggiore


     I Montecchio Maggiore finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Montecchio Maggiore med omnejd:

     • Basilica Palladiana
     • Olympic Theatre
     • Golfklubben Colli Berici
     • Fiera di Vicenza
     • Vicenzas kommunala teater
     • Santa Maria Nuova-kyrkan
     • Giardini Salvi

     När du planerar resan till Montecchio Maggiore kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Verona (VRN-Valerio Catullo). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Montecchio Maggiore?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Montecchio Maggiore, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Montecchio Maggiore brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 15°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 121 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 201 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 195 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 179 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Montecchio Maggiore ligger på 696 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Montecchio Maggiore av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma