Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Saint-Wandrille-Rancon hotell

Manoir du Perroy Hämta priser
Manoir du Perroy

Manoir du Perroy

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga på landet ligger 3,4 km från Fontenelle-klostret och 4,8 km från Eglise Notre Dame. Mindre än 15 km härifrån hittar du Musée Victor Hugo och Caresse de Tigre.

  Duck-House Hämta priser
  Duck-House

  Duck-House

  38 rue de Caillouville, Rives-en-Seine
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat på landet ligger 11,6 km från Caresse de Tigre och 14,3 km från Jumieges kloster. Parc du Bocasse och Parc de Clères ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Holiday Inn Express Rouen Centre - Rive Gauche 810 kr
   Holiday Inn Express Rouen Centre - Rive Gauche

   Holiday Inn Express Rouen Centre - Rive Gauche

   AVENUE JEAN RONDEAUX, Rouen
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Quartier Saint-Clément - Jardin des Plantes ligger 1,5 km från Jardin des Plantes och 2,4 km från Katedralen i Rouen. Rouens operahus och Panorama XXL ligger också 2 km härifrån. Avenue de Caen station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Jean Jaures station promenerar du på 7 minuter.

    Novotel Suites Rouen Normandie 1 032 kr
    Novotel Suites Rouen Normandie

    Novotel Suites Rouen Normandie

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell vid flodpromenaden i Rouen ligger mindre än 2 km från Panorama XXL och Katedralen i Rouen. Rouens operahus och Jeanne D’Arc-museet ligger också en kvarts promenad härifrån. Théâtre des Arts station ligger på 15 minuters gångavstånd och till Palais de Justice station promenerar du på 18 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Saint-Wandrille-Rancon


     Många vill besöka Saint-Wandrille-Rancon, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara en bra idé.

     • 4 hotell i Caudebec-en-Caux
     • 188 hotell i Saint-Nicolas-de-Bliquetuit
     • 4 hotell i Rives-en-Seine

     Utforska Saint-Wandrille-Rancon


     I Saint-Wandrille-Rancon finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Saint-Wandrille-Rancon med omnejd:

     • Fontenelle-klostret
     • Eglise Notre Dame
     • Caresse de Tigre
     • Musée Victor Hugo
     • Jumieges kloster
     • Centre d'Art Contemporain
     • Parc de la Sauvagette

     När du planerar din resa till Saint-Wandrille-Rancon kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Saint-Wandrille-Rancon?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Saint-Wandrille-Rancon, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Saint-Wandrille-Rancon brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och september, medan de torraste är april och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Saint-Wandrille-Rancon ligger på 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma