Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Saint-Clair-sur-les-Monts hotell

Mercure Rouen Centre Cathedrale 929 kr
Recension från 1 maj 2018
Se information
 
Mercure Rouen Centre Cathedrale

Mercure Rouen Centre Cathedrale

   
  5,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Modernt, bekvämt och välskött hotell. Utmärkt frukost men baren öppnar inte förrän kl 18.00. Hyggligt gym med enbart konditionsmaskiner dock utan bra ventilation så det kändes instängt.

  Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection 2 233 kr
  Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection

  Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection

    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i Centrala Rouen ligger tio minuters promenad från Rue du Gros-Horloge och Katedralen i Rouen. Jeanne D’Arc-museet och Place du Vieux-Marché ligger också fem minuter härifrån. Théâtre des Arts station och Palais de Justice station ligger inom fem minuters gångavstånd.

   Best Western Hotel Litteraire Gustave Flaubert 987 kr
   Best Western Hotel Litteraire Gustave Flaubert

   Best Western Hotel Litteraire Gustave Flaubert

   33, rue du Vieux Palais, Rouen
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centrala Rouen ligger tio minuters promenad från Jeanne D’Arc-museet och Katedralen i Rouen. Jeanne d'Arcs kyrka och Rue du Gros-Horloge ligger också fem minuter härifrån. Palais de Justice station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Théâtre des Arts station promenerar du på 6 minuter.

    Novotel Suites Rouen Normandie 940 kr
    Novotel Suites Rouen Normandie

    Novotel Suites Rouen Normandie

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell vid flodpromenaden i Rouen ligger mindre än 2 km från Panorama XXL och Katedralen i Rouen. Rouens operahus och Jeanne D’Arc-museet ligger också en kvarts promenad härifrån. Théâtre des Arts station ligger på 15 minuters gångavstånd och till Palais de Justice station promenerar du på 18 minuter.

     Karta

     Utforska Saint-Clair-sur-les-Monts


     I Saint-Clair-sur-les-Monts finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Saint-Clair-sur-les-Monts med omnejd:

     • Fontenelle-klostret
     • Eglise Notre Dame
     • Musée Victor Hugo
     • Caresse de Tigre
     • Centre d'Art Contemporain
     • Parc de la Sauvagette
     • Jumieges kloster

     När du planerar din resa till Saint-Clair-sur-les-Monts kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Saint-Clair-sur-les-Monts?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Saint-Clair-sur-les-Monts, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Saint-Clair-sur-les-Monts brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är februari och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Saint-Clair-sur-les-Monts ligger på 32 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Saint-Clair-sur-les-Monts av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma